Esports

Bàsquet

L'equip sènior masculí del CB Cambrils segueix amb els partits amistosos de pretemporada abans de l'inici de la lliga

Per Redacció

Equip sènior masculí del CB Cambrils, en el primer partit amistós, el passat 3 de setembre
Equip sènior masculí del CB Cambrils, en el primer partit amistós, el passat 3 de setembre | Cedida

El passat divendres 10 de setembre, l'equip sènior masculí del CB Cambrils va jugar el seu segon partit amistós, aquest cop a la pista de l’Associació Esportiva Pare Manyanet de Reus, equip que també milita en una categoria superior, i que va servir per continuar engranant el conjunt cambrilenc. Va ser un partit molt intens per part dels dos equips, on s’alternaven estones de bon joc i encert, però d'altres més desencertades –fet habitual a aquestes alçades de la pretemporada–. Finalment, els cambrilencs es van imposar per un ajustat marcador de 66-68.

El proper dissabte 18 de setembre, l'equip jugarà el darrer partit amistós abans de començar la temporada. En aquesta ocasió serà novament contra el CB La Selva a la seva pista.

Per altra banda, la setmana passada ja van sortir els calendaris de competició l'equip sènior femení, el júnior femení i el júnior masculí. Tots començaran el cap de setmana del 25 i 26 de setembre. Tant el sènior com el júnior femenins ho faran com a visitants. El partit del sènior femení –que jugarà al Campionat Territorial de Tarragona–, serà el diumenge 26 de setembre a les 11 hores contra el Manyanet Reus B, i el júnior debutarà el dissabte 25 a les 11 hores contra el Bàsquet Baix Gaià – CBA. El júnior masculí jugarà al Palau Municipal d'Esports, el diumenge 26 a les 10:45 hores contra l’AB Salle Tarragona, just abans del sènior masculí que ho farà contra el CB Salou.

Comenta aquest article