Cultura

Festes

Cap de setmana musical per cloure la programació d'actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí

Avui serà el torn dels concerts de Suu i Xavi Sarrià, mentre que diumenge tindrà lloc el concert final de la Festa Major amb el grup Dr. Prats

Per Redacció

El grup Dr. Prats, que clourà la Festa Major d'enguany, ja va actuar al concert Festour de la Diada, a Cambrils, l'any 2017
El grup Dr. Prats, que clourà la Festa Major d'enguany, ja va actuar al concert Festour de la Diada, a Cambrils, l'any 2017 | Lluís Rovira i Barenys

Avui s'encetarà el darrer cap de setmana d'actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. Aquesta tarda, a les 19 hores al parc del Pescador, tindrà lloc l'acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. El parlament institucional anirà a càrrec de la presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa Maria Abelló, així com de l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza. L'acte també comptarà amb l'actuació de la Coral Verge del Camí.

Concerts de la Diada amb Suu i Xavi Sarrià, aquest vespre

Poc després, a partir de les 20 hores al parc del Pinaret, començarà el concert de la Diada. En primer lloc actuarà la cantant Suu i, posteriorment, a les 22.30 hores serà el torn de Xavi Sarrià. Ambdós concerts seran en format assegut, separats i amb control d'aforament –les entrades ja estan exhaurides–.

Concert final amb Dr. Prats, el diumenge

Finalment, el diumenge 12 de setembre, tindrà lloc el concert final de la Festa Major. Serà al parc del Pinaret, a partir de les 19 hores, i anirà a càrrec del grup Dr. Prats. Les entrades també estan exhaurides des de fa dies.

Per tancar la jornada del diumenge, a les 21.30 hores, hi haurà teatre al Casal Parroquial, amb el grup La Tramoia de Vila-seca que presentarà "Dobles parelles" de Robert Rodríguez.

Actuació suspesa, ahir al vespre, per la tempesta

D'altra banda, el concert que havia de tenir lloc, ahir al vespre al parc del Pinaret, a càrrec del conjunt vocal coreogràfic Sar Guerel de la República de Calmúquia (Rússia) en el marc de les 49es Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya ADIFOLK va haver de ser cancel·lat. Just a l'hora que havia de començar va començar a tronar i a llampegar i, tot seguit va caure una forta tempesta que va fer impossible que se celebrés l'actuació.

Comenta aquest article