Vela

El regatista Ricard Castellví aconsegueix el seu primer podi absolut al campionat d'Espanya de classes olímpiques d'ILCA 7

El regatista Ricard Castellví en la tercera posició del podi
El regatista Ricard Castellví en la tercera posició del podi | Cedida

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Ricard Castellví, va aconseguir la tercera posició absoluta i va ser segon Sub21 al Campionat d'Espanya de Classes Olímpiques d'ILCA 7 celebrat el passat cap de setmana a Barcelona. Tot i que les condicions de vent no l’afavorien i li hauria agradat quedar encara més endavant en la classificació, Castellví va demostrar el seu gran nivell amb la tercera posició en aquesta competició. El regatista es prepara ja per la propera cita al Mundial del mes de novembre.

Per la seva banda, el regatista del CNCB Món Cañellas aconseguia la vuitena posició de la competició celebrada en aigües de Barcelona. Cañellas va fer un gran paper al campionat situant-se entre els deu primers i lluitant per mantenir la posició.

En ILCA7 el campió va ser el canari Joaquín Blanco del Real Club Náutico de Gran Canaria, mentre que Leopoldo Barreto del Real Club Náutico de Tenerife es proclamava subcampió absolut i campió sub21. A excepció del segon dia de regates, en el qual no es va poder celebrar cap prova per la falta de vent, el centenar de regatistes de les diferents categories van gaudir de molt bones condicions per competir amb vent del sud-oest d’entre 12 i 14 nusos.

El campionat d'Espanya va reunir a 39 regatistas d’ILCA7 entre l’1 i el 5 de setembre al Barcelona Internacional Sailing Center (BISC). Aquest campionat suposa el pas previ pel Mundial d’ILCA 7 que tindrà lloc del 4 al 10 de novembre al BISC i pel Mundial IlCA Master que es celebrarà també a Barcelona entre l’11 i el 20 de novembre.