Informació general

Serveis

L'Ajuntament i Comaigua renoven el conveni per a la concessió d'ajuts a persones en risc d'exclusió social

Per Redacció

Signatura del conveni entre l'Ajuntament i Comaigua per a la concessió d'ajuts a persones en risc d'exclusió social
Signatura del conveni entre l'Ajuntament i Comaigua per a la concessió d'ajuts a persones en risc d'exclusió social | Cedida

L’Ajuntament de Cambrils i Comaigua renoven el conveni en favor de persones amb risc d’exclusió social. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la gerent de Comaigua, Tiphaine Anderbouhr, han signat la pròrroga del conveni de col·laboració per a la concessió d’ajuts, acompanyats del president de l’empresa comarcal, Eduard Pellicer i la regidora de Benestar, drets socials i salut, Hélèn Arcelin. 

L’objectiu del conveni és possibilitar l’accés de les persones en risc d’exclusió social, usuàries del servei municipal d’abastament d’aigua potable i clavegueram, als ajuts del fons de solidaritat posat en marxa per Comaigua. A través d’aquesta pròrroga, Comaigua dotarà aquests fons de solidaritat, a fons perdut, per un import màxim de 25.868,91 euros anuals.  

Hi ha dues línies d’ajut. La primera és una subvenció del cost del primer i segon tram de consum d’aigua per a famílies nombroses o monoparentals amb dificultats econòmiques, que queda subjecta a l'aprovació de la subvenció de despeses bàsiques de la llar. La segona línia són els ajuts d’urgència social per atendre situacions de necessitats puntuals, urgents i bàsiques de subsistència.  

Comenta aquest article