Esports

Bàsquet

El CB Cambrils torna a la pista, després de més d'un i mig sense jugar, en un partit amistós contra el CB La Selva

El CB Cambrils es va poder retrobar amb la seva afició –respectant els límits d'aforament– i per tant, la tornada es va fer més especial

Per Redacció

Equip sènior masculí del CB Cambrils
Equip sènior masculí del CB Cambrils | Cedida

Després de més d'un any i mig sense jugar un partit de bàsquet, l'equip sènior masculí del CB Cambrils va tornar a la pista aquest passat dissabte al vespre. Ho va fer en un partit amistós de preparació de cara a l'inici de la propera temporada, al Palau Municipal d'Esports. Va ser contra el CB la Selva –equip que milita en una categoria superior–, tot i que encara no es va poder desplaçar amb tots els seus efectius. L'objectiu d'ambdós equips era tornar a agafar ritme de competició. El resultat final va ser de victòria cambrilenca per 66 a 56.

El CB Cambrils es va poder retrobar amb la seva afició –respectant els límits d'aforament– i per tant, la tornada es va fer més especial. L’equip compta amb el bloc principal que tenia abans de l’inici pandèmia: Àlex Rodríguez, Pere Tost, Joan Berenguer, Antxon Hernández, Òscar Font i Enric Maduell. Són baixa Pablo Fernández i Marc Torrente. Per la seva part, Ferran Martín s’està recuperant d’una lesió muscular que arrossega des de fa temps, però s’espera evolucioni favorablement. S’han incorporat a la disciplina de l’equip dos jugadors del Sots-25, Pau Escrivà i Raül Martínez. I retornen a l'equip Rubén Molina, Guillem Àlvarez, i Rubén Martínez. Tot plegat fa que, enguany, hi hagi un mínim de 7 jugadors formats a la base del club. I per últim, s’incorporen Ferran Torres i Marc Gené, jugadors amb molta experiència que, de ben segur, ajudaran a l’equip en aquesta nova etapa.

 

Comenta aquest article