Cultura

Comunicació

Revista Cambrils arriba a l'edició número 600 de la seva tercera època

La tercera època es va iniciar el mes de maig de 1971, ara fa 50 anys, i el total de números editats des de l'any 1953 i comptant les dues èpoques anteriors és de 724 edicions

Per Redacció

La darrera edició de la Revista Cambrils, a les prestatges de les llibreries
La darrera edició de la Revista Cambrils, a les prestatges de les llibreries | Lluís Rovira i Barenys

Des d'aquest passat cap de setmana ja es troba als quioscos i llibreries cambrilencs l'edició de setembre de la Revista Cambrils i també des del dissabte s'ha començat a fer el repartiment domiciliari als subscriptors. Es tracta d'una edició especial en motiu del número 600 de la tercera època. Per aquesta ocasió, aquesta edició llueix una portada especial, dissenyada per Marcel Blàzquez, a més d'unes pàgines també especials en les que es repassa l'evolució de les portades dels darrers 50 anys, que és quan es va iniciar aquesta tercera època de la publicació. També es recullen un seguit d'opinions que han fet diferents personalitats en motiu d'aquesta efemèride. A més, també s'hi inclou el reportatge "Quan mossèn Àngel va guiar set joves cambrilencs al cim de l'Aneto", que tracta d'una aventura muntanyenca que va tenir lloc el juliol de 1964 explicada pels propis protagonistes i amb unes espectaculars fotografies realitzades per mossèn Àngel Bergadà.

50 anys de la tercera època i un totals de 724 números publicats des de l'any 1953

La tercera època de la Revista Cambrils es va encetar el mes de maig de l'any 1971. En aquell moment l'equip de direcció de la publicació va decidir tornar a començar la numeració des del número 1. Aquest més i després de complir-se poc més de 50 anys d'aquella represa s'ha arribat a l'edició 600. Cal dir que els 50 anys que separen l'inici d'aquesta tercera època és el període més llarg que Revista Cambrils ha viscut de manera ininterrompuda.

La primera època de la Revista Cambrils es va iniciar, el setembre de l'any 1953, ara fa 68 anys, i de manera ininterrompuda i amb periodicitat mensual va arribar fins el desembre de 1963 editant-se un total de 120 números en aquesta primera etapa. Un any i escaig després, el febrer de 1965, s'encetava la segona època de la que només se'n van fer 4 números, fins el mes de maig de 1965. Sis anys després, Revista Cambrils reprenia la publicació amb força i arrencava la seva tercera època. Sumant totes les edicions, en aquests moments s'arriba als 724 números publicats des de l'any 1953 fins ara.

Comenta aquest article