Esports

Natació

Quatre nedadors del Cambrils Club Natació competeixen a la Travessia de les 5 Platges de Tarragona

Joan Carles Adell va ser tercer en la categoria màster+50, mentre que Josep Anglès va ser sisè i Joan Baiges setè en aquesta mateixa categoria; Bruno Salas va quedar tercer en júnior masculí

Per Berta Ruiz

D'esquerra a dreta: Joan Carles Adell, Joan Baiges, Bruno Salas i Josep Anglès
D'esquerra a dreta: Joan Carles Adell, Joan Baiges, Bruno Salas i Josep Anglès | Cedida

Quatre nedadors del Cambrils Club Natació van competir, aquest passat dissabte 4 de setembre, a la Travessia de les 5 Platges –organitzada pel CN Tàrraco– a la platja del Miracle de Tarragona. Ho van fer quatre nedadors màster –Joan Carles Adell, Joan Baiges i Josep Anglès– i un nedador júnior –Bruno Salas–. En la prova –de 4,2 quilòmetres de distància–, Joan Carles Adell va assolir la tercera posició en la seva categoria de màster +50; Pep Anglès va quedar sisè en aquesta mateixa categoria, mentre que Joan Baiges va ser setè en aquesta categoria de màster +50. Per la seva part, Bruno Salas va assolir la tercera posició en la categoria júnior masculí.

Aquest proper dissabte 11 de setembre, una representació del Cambrils Club Natació competirà a la Travessia de Salou que, des de fa 80 anys organitza el CN Reus Ploms.

Josep Anglès, president: "Portem un any i mig que ha estat molt dur, a nivell esportiu i a nivell social"

D'altra banda, el club es troba immers en un moment de canvis en la seva junta directiva, així com en els preparatius de cara a l'inici de la propera temporada. L'actual president del Cambrils Club Natació –Josep Anglès– ha explicat a revistacambrils.cat que, el passat divendres 3 de setembre, es va fer una assemblea per a renovar la junta. "La meva idea és continuar a la junta com a vocal –ara sóc el president–, però de cara a la setmana vinent, tenim previst fer una reunió per acabar de renovar aquests nous càrrecs. La meva idea és que la presidència l'agafi una altra persona. A més, aquesta reunió també ens ha de servir de cara a enfocar la nova temporada, perquè portem un any i mig que ha estat molt dur, a nivell esportiu i a nivell social. Hem tingut una baixada de socis bastant gran, jo calculo que al voltant d'un 40%" ha explicat Anglès.

Durant aquest estiu, els nedadors del club han seguit realitzant entrenaments al mar. El proper 13 de setembre es reobriran les instal·lacions de la piscina del Palau Municipal d'Esports –després del tancament per treballs de manteniment– i des del club es podrà reprendre la seva activitat normal. Tal com ha comentat Anglès, el Cambrils Club Natació compta amb una secció de màsters; una secció de socis d'aigües obertes –que paguen per l'ús de les instal·lacions que el club té a la platja del Cavet– i una secció escolar i de competició, que són els nens i nenes d'entre 6 i 18 anys. "Hem tingut aquesta baixada de socis tant per la part de la base com de les seccions superiors. Ara volem fer una campanya de captació" ha afegit el president del club.

Potenciar les activitats d'snorkel i de visió submarina

Precisament, des de la secció d'aigües obertes s'ha engegat, enguany, unes sortides d'snorkel i de visió submarina. "A la platja del Cavet tenim un fons marí de posidònia que és un paradís. Com a club tenim molt d'interès que es preservi. Des d'aquesta secció "socis mar" hem anat fent sortides a d'altres llocs com la Masia Blanca del Vendrell, platges del Perelló, cales de l'Ametlla de Mar... És una activitat lúdica que hi ha gent que els hi agrada molt i està molt interessada i també volem potenciar aquest apartat".

Comenta aquest article