Societat

Música

Música, ball, gresca i animació per a petits i grans al parc del Pinaret de la mà del grup Ambauka

Per Berta Ruiz

Un moment del concert del grup Ambauka, ahir a la tarda, al parc del Pinaret
Un moment del concert del grup Ambauka, ahir a la tarda, al parc del Pinaret | Berta Ruiz

El parc del Pinaret va ser l'escenari, ahir a la tarda, del concert familiar a càrrec del grup Ambauka –inclòs dins dels actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí–. En aquesta ocasió, la formació barcelonina va presentar el seu darrer i tercer disc "De cap per avall". L'espectacle, que va incloure cançons del nou disc i algun hit dels anteriors, va ser una suma de música, ball, festa, animació i gresca per als més menuts. Un públic molt familiar va acudir al parc –amb aforament limitat– per gaudir de la proposta d'aquest grup format l'any 2008 i que posa en escena una proposta musical molt enèrgica i animada, combinant sons i músiques populars i modernes.

Un projecte musical nascut a Molins de Rei, l'any 2008

El projecte d'Ambauka va néixer l'any 2008 a l’Esplai l’Agrupa de Molins de Rei, quan uns quants monitors van decidir formar un grup d’animació per celebrar la Festa de la Primavera. Després d’aquella primera exitosa actuació, el 2009 la formació es consolida sota el nom d’Ambaükatunàbia, i des de l’inici el grup destaca per la seva aposta pels espectacles familiars.

Amb dos discs sota el braç (Mira com sona, 2010 i Tal dia farà un any, 2014) i èxits com La Llegenda de Sant Jordi o L’energia de l’esplai, el 2019, ja amb el nom d’Ambauka, publiquen el seu tercer treball discogràfic, "De cap per avall". Un disc amb 14 noves cançons que compten amb col·laboracions tan especials com Cesk Freixas, Roba Estesa, Arnau Tordera, Mònica Usart o El Pot Petit.

 

Comenta aquest article