El Cambrils Unió disputa, a Amposta, la primera edició del trofeu triangular Manolo Año contra el Valls UE i l'Amposta

En el primer partit, el Cambrils Unió es va imposar al Valls en la tanda de penals per 3 a 2; mentre que en el segon enfrontament contra l'Amposta, els cambrilencs van perdre per 3 a 0

Imatge de l'alineació del Cambrils Unió al trofeu disputat aquest passat dissabte a Amposta | Cedida (Francesc Fàbregas)
Aquest passat dissabte a la tarda, el Cambrils Unió va disputar la 1a edició del Trofeu Manolo Año, a Amposta. La competició, que va ser en format triangular, va enfrontar el Cambrils Unió –Segona Catalana grup Tarragona–, el Valls UE –Primera Catalana– i el CF Amposta –Segona Catalana grup Ebre– amb partits d'una sola part de 45 minuts.

El Cambrils Unió derrota el Valls a la tanda de penals

En el primer partit del trofeu, el Cambrils Unió es va enfrontar al Valls amb una alineació formada per Edgar, Maxi, Antonio, Roger, Ian, Menacho, Sergi Rubio, Marc Benito, Ikaro, Ramón llado i Miki. L'equip cambrilenc va fer uns bons 45 minuts, ben plantat al camp i amb bones cobertures en defensa, tapant les inclusions dels extrems de l'equip contrari que, malgrat tenir més possessió de la pilota, no van crear perill a la porteria cambrilenca. Per la seva part, el Cambrils Unió va disposar de quatre contraatacs molt bons, però no els va saber aprofitar i el partit va acabar amb empat a zero. En la tanda de penals, els cambrilencs van anotar tres llançaments –obra d'Antonio, Ramón Lladó i Marc Benito– i el porter cambrilenc va aturar el segon llançament dels vallencs, enduent-se així el primer partit del trofeu per un resultat de 3 a 2 als penals.

Derrota del Cambrils Unió davant l'Amposta per 3 a 0

En el segon partit, el Cambrils Unió es va enfrontar a l'Amposta. Malgrat que els cambrilencs van tenir unes primeres ocasions de gol força clares –a càrrec de Marc Benito i Miki sota els pals–, l'enfrontament es va decidir per tres errades del Cambrils Unió al mig del camp que la davantera ampostina va saber aprofitar. L'Amposta va marcar el primer gol en el minut 14 i en el 21 situava un complicat 2 a 0 per als interessos dels cambrilencs. Amb el resultat advers, el Cambrils es va bolcar a la porteria rival per intentar retallar diferències, però en aquests intents va arribar el tercer i definitiu gol de l'Amposta que deixava el 3 a 0 final. Finalment, l'Amposta es va endur el trofeu.