Esports

Tir al plat

El tirador Antoni Ruiz Nat queda tercer classificat del rànquing català de fossat olímpic i quart per equips al campionat de Catalunya

Per Redacció

Imatge del tirador cambrilenc Antoni Ruiz Nat
Imatge del tirador cambrilenc Antoni Ruiz Nat | Cedida
El tirador cambrilenc Antoni Ruiz Nat va competir, aquest cap de setmana, al campionat de Catalunya per equips de fossat olímpic. La competició, que va tenir lloc a Mollet del Vallès, es va iniciar el dissabte 4 de setembre –amb una climatologia canviant de núvols i sol– amb el llançament de 125 plats individual. En aquesta tirada, el cambrilenc va assolir la cinquena posició de la classificació general i el tercer lloc de la segona categoria, en la què hi van prendre part 90 escopetes. Aquesta a ser l'última prova del rànquing català de fossat olímpic, on Antoni Ruiz Nat ha assolit el tercer lloc en la classificació general. Ahir diumenge –en una jornada de ple sol–, es van disputar les proves eliminatòries. L'equip del cambrilenc va assolir la quarta posició final, perdent la medalla de bronze al shoot off.
 
El proper cap de setmana, Antoni Ruiz Nat competirà amb l'equip de Catalunya al campionat d'Espanya de categories de fossat olímpic, mentre que el 19 de setembre es disputarà la darrera tirada del rànquing català de fossat universal. Aquesta es farà a Ascó i així es donarà per acabada la temporada.
 
 
 
 

Comenta aquest article