Informació general

Manifestació

L'ANC de Cambrils facilita un autocar per anar a la manifestació de la Diada a Barcelona

Enguany s'ha contractat un autocar amb setanta-una places per facilitar l'assistència a la manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona i només en falten set per omplir

Per Redacció

Autocars a l'estació de busos de Cambrils abans de la sortida cap a la concentració de la Diada de l'any 2018
Autocars a l'estació de busos de Cambrils abans de la sortida cap a la concentració de la Diada de l'any 2018 | Lluís Rovira i Barenys

La Territorial de Cambrils de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha contractat un autocar amb setanta-una places per facilitar l'assistència a la manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona i només en falten set per omplir. L'autocar sortirà de l'estació d'autobusos de Cambrils a les 13 h. Per poder sortir amb puntualitat, es recomana estar-hi mitja hora abans, a les 12.30 h. Amb motiu de la pandèmia, força membres i simpatitzants de l'ANC han manifestat a l'organització que enguany prefereixen anar amb cotxe.

Tiquets d'autocar i samarretes

Encara es poden adquirir tiquets a Infor apartaments (C/ Mont-roig, 4), de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16.30 a 19 h i diumenge d'11 a 13 h. Al mateix establiment també es pot comprar per 15 euros la samarreta de la Diada, que enguany és de color vermell i llueix una estelada amb l'eslògan "Lluitem i guanyem la independència".

Des de l'entitat independentista es recorda la importància d'adquirir la samarreta, ja que és la principal font de finançament de l'entitat, juntament amb les quotes dels socis i altres productes de l'ANC.

Una manifestació "normal" en temps de pandèmia

Enguany, la tradicional gran manifestació independentista que organitza des de fa anys l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) tornarà a ser en moviment. A més, com a novetat, s'ha organitzat sense inscripció prèvia. Així doncs, la Diada 2021 està previst que sigui bastant més semblant a les diades prepandèmia, a diferència de la que es va celebrar l'any passat que va estar molt condicionada per les mesures establertes aleshores per evitar el contagi de la covid-19.

Recorregut de la manifestació

La mobilització d'aquest Onze de Setembre serà centralitzada, a la ciutat de Barcelona i consistirà en una marxa en moviment que anirà de la plaça Urquinaona fins a l'Estació de França. En concret, la marxa baixarà per la Via Laietana, girarà pel passeig d'Isabel II, seguirà per l'avinguda Marquès de l'Argentera fins al parc de la Ciutadella (passeig dels Til·lers) i acabarà davant de l'Estació de França.

Horari de la marxa i de l'acte

L'hora programada per iniciar la mobilització és a les 17.14 h, moment en el qual es començarà a baixar des d'Urquinaona per Via Laietana. Es preveu que s'arribi davant del Parc de la Ciutadella a les 18.30 h, on a continuació es farà l'acte polític, just davant de l'Estació de França.

Aquest punt serà l'epicentre de la Diada d'enguany i és on representants de l'ANC, Òmnium i l'Associació de Municipis per la Independència faran els discursos polítics. Uns parlaments que està previst que acabin a les 19.30 h.

Mesures covid

L'organització del recorregut i de l'acte final s'ha fet pensant a evitar aglomeracions d'acord amb les recomanacions sanitàries amb motiu de la pandèmia de la covid-19.

Difusió a les xarxes

L'ANC Cambrils convida tothom a fer-se una foto amb el tiquet de bus o amb la samarreta de la Diada i penjar-la a les xarxes socials amb un comentari i amb el hashtag #Cambrils #ObjectiuIndependència.

Comenta aquest article