Esports

Solidaritat

La 2a Milla Urbana #Pelsvalents recapta 2.188 euros en favor de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

El Club Montepenarubia Costa Daurada va organitzar ahir a la tarda –juntament amb el departament d'Esports de l'Ajuntament– la 2a Milla Urbana que, en aquesta ocasió, va ser 100% solidària contra el càncer infantil

Per Berta Ruiz

Un moment de la sortida de la cursa en la categoria masculina
Un moment de la sortida de la cursa en la categoria masculina | Berta Ruiz
El Club Montepenarubia Costa Daurada va organitzar ahir a la tarda –juntament amb el departament d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils– la 2a Milla Urbana que, en aquesta ocasió, va ser 100% solidària contra el càncer infantil. Tots els fons que recaptats –un total de 2.188 euros– es donaran a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona en el marc de la campanya #Pelsvalents.
 
La prova esportiva va tenir uns 260 participants –repartits entre 180 adults i una vuitantena de xiquets i xiquetes de totes les edats–. La cursa va tenir com a punt de sortida el carrer d'Artur Martorell del Molí de la Torre i va recórrer diferents carrers del barri. A les 19 hores es va donar el tret de sortida a les curses infantils –que es van dividir en diferents categories i distàncies en funció de l'edat–. Posteriorment, a les 19.30 hores, es va donar el tret de sortida a la milla absoluta en l'apartat masculí amb un recorregut de 1.609 metres –donant dos tombs al circuit establert–. Després, a les 19.50 hores, va ser el torn de la categoria femenina que també va recórrer la distància de la milla.
 
Durant la prova també es va muntar una paradeta on es va vendre merxandatge solidari per recaptar fons de la campanya #Pelsvalents.