Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Esports

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant obre les inscripcions a les activitats esportives de tardor-hivern

El consistori ha mantingut els avantatges en les tarifes per a les persones empadronades al municipi i anuncia que el termini de les preinscripcions comença aquest dilluns 6 de setembre

Per Redacció

Cartell de les activitats esportives de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Cartell de les activitats esportives de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant obrirà el dilluns 6 de setembre la preinscripció a les activitats esportives de la temporada tardor-hivern. Fins al 15 de setembre, les persones interessades a apuntar-se a la nova oferta esportiva municipal, ho poden fer per internet, a través de la pàgina web municipal (clicant aquest enllaç). Hi ha previst obrir un nou període de preinscripció de l’1 al 12 de desembre, si queden places disponibles.

L’oferta d’activitats, que serà vigent del 27 de setembre de 2021 al 28 de maig de 2022, és variada i està dirigida a totes les edats, des de nadons fins a persones d’edat avançada. Inclou cursos de natació i de tennis i pàdel, activitats poliesportives (handbol, bàsquet i futbol sala), gimnàstica de manteniment, aiguagim terapèutic. A aquesta oferta cal afegir-hi les activitats dirigides que brinda l’Àrea d’Esports durant tot l’any (aeròbic, step, cicling, tonificació, etc.)

Per evitar aglomeracions i mantenir la distància de seguretat entre les persones, les places són limitades i es donaran per ordre de puntuació, d’acord amb un barem que té en compte diversos factors com, per exemple, l’empadronament al municipi i la inscripció a la darrera edició de les activitats esportives de tardor-hivern, entre d’altres. S’organitzaran, entre grups reduïts, amb un mínim d’un monitor o monitora que es relacionarà sempre amb el seu mateix grup; i s’habilitaran diferents punts d’entrada i sortida als equipaments esportius.

Tal com remarca el regidor d’Esports, Diego García, en tot moment es vetllarà pel compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19 proposades per les autoritats sanitàries competents i diàriament, a l’arribada es comprovarà l’estat de salut dels participants i es farà un control de temperatura. També se seguirà un protocol específic sobre l’ús i desinfecció dels espais, del material propi de les activitats i de la gestió dels espais d’emmagatzematge.

Descomptes per a les persones empadronades

El consistori ha mantingut els avantatges en les tarifes per a les persones empadronades al municipi i també per a les abonades a les instal·lacions esportives. Els preus de les activitats són més econòmics per a aquestes persones; i aquelles que tenen una antiguitat mínima de dos anys al padró poden optar, a més, a altres descomptes: del 5% a partir del segon germà que faci una mateixa activitat; d’un 10% a partir de la segona activitat i d’un 10% si són persones majors de 65 anys.

Totes les persones inscrites a les activitats poden fraccionar-ne en dos el pagament: pagar el 70% a l’inici; i el 30% al febrer, sense cap recàrrec. Més informació i accés a la inscripció, al document adjunt.

 

Comenta aquest article