Informació general

Formació

S'obre la matrícula dels cursos de formació professionalitzadora municipal

L’Ajuntament ha organitzat 13 cursos presencials que es portaran a terme entre l’octubre i el maig a l’Ateneu Juvenil

Per Redacció

Cartell dels cursos formatius
Cartell dels cursos formatius | Cedida

L’Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament ha obert el període de preinscripció i matrícula dels cursos de formació professionalitzadora municipal que es portaran a terme entre els mesos de octubre del 2021 i maig del 2022 de manera presencial a l’Ateneu Juvenil amb totes les mesures de seguretat i higiene contra la covid-19. 

Les inscripcions es poden fer de manera presencial a la 4a planta de l’Ateneu juvenil amb cita prèvia, a partir del 7 de setembre. Per demanar cita i ampliar la informació, les persones interessades es poden adreçar a l’OAC (977 79 45 79 / oac2@cambrils.cat) o a l’Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació (977 30 74 01 / pao@cambrils.cat). També es poden fer online a www.cambrils.cat/inscripcions  amb el suport de l’OAC 360 al telèfon 977 900 354 o oac360@cambrils.cat.

13 cursos per a majors de 16 anys

L’Ajuntament ha programat un total de 13 cursos per a majors de 16 anys dels àmbits dels idiomes; els serveis a la comunitat, a la persona i a les empreses; el comerç, i la seguretat i salut laboral. 

L’objectiu del conjunt d’accions de la formació professionalitzadora és millorar lescompetències i qualificacions de les persones treballadores ocupades i/o en situació d’atur. Concretament, es busca potenciar la inserció professional de la població que demana ocupació mitjançant la qualificació o actualització de les seves competències professionals; millorar les competències i la qualificació professional; millorar la competitivitat de les persones treballadores en actiu, i adaptar la formació a les necessitats dels sectors productius.

Els preus públics (que es poden consultar al cartell) son reduïts i, a més, les persones aturades o en situació d’ERTO poden gaudir d’un descompte del 50% en la matrícula.  

Comenta aquest article