Informació general

Es produeixen quatre casos de violència de gènere a Cambrils en l'última setmana

Per Redacció

El passat 3 de maig a les 8 del matí una dona de 26 anys, acompanyada dels seus pares i una recent nascuda, es va presentar a les dependències de la Policia Local per denunciar que és víctima d'amenaces i agressions per part de la seva parella. La jove va explicar als agents que tant ella com la criatura estaven en situació de perill i que per aquest motiu havia optat per abandonar el domicili familiar i traslladar-se al dels seus pares. Després de la denúncia, la Policia Local va detenir el marit de la jove, D.P.L. de 50 anys, veí de Cambrils, amb antecedents per alcoholèmia i per infracció a la llei de protecció de la seguretat ciutadana, i va instruir un atestat per violència física i psíquica a l'àmbit de llar

Aquest cas, però, no ha estat l'únic. El passat 2 de maig, cap a les 2 de la matinada, la Policia Local va rebre un avís d'una veïna de l'avinguda de Vilafortuny que alertava d'un possible cas de violència de gènere en un habitatge proper. Al lloc hi va acudir una dotació de la Policia Local, que va localitzar en un habitatge un home molt alterat i una dona plorant. Els agents van fer les gestions per tal de comprovar els fets succeïts i la dona els va explicar que s'havien discutit i que no havia sofert danys físics i que no volia formular denúncia.
Un cop identificats, la Policia Local va comprovar que l'home, P.B.C., veí de Cambrils de 33 anys, té antecedents policials per delictes de furt i receptació. Es van instruir diligències com a prevenció per donar compte al Jutjat davant d'un possible cas de violència física i psíquica en l'àmbit de la llar.

Més casos de violència

També el passat 30 d'abril a les quatre de la tarda una dona es va presentar a la seu de la Policia Local amb diverses ferides al cap i a la cara, i va denunciar que havia estat víctima d'una agressió violenta per part del seu marit. La dona va denunciar també que dies enrere havia sofert una ganivetada al coll per part de la seva parella i els va mostrar la ferida mal curada. La Policia Local va detenir el seu marit, J.L.G.M. de 40 anys, i va realitzar una instrucció d'atestat per violència física i psíquica en l'àmbit de la llar. La víctima va haver de ser atesa de les ferides a l'hospital de Sant Joan de Reus i se li va haver de practicar una intervenció quirúrgica.

També el passat 30 d'abril, la Policia Local, conjuntament amb la de l'Hospitalet de l'Infant, va haver d'actuar per un cas més de violència de gènere. A dos quarts de 5 de la tarda del passat dia 30, una dona marroquina es va personar a la Policia Local per denunciar que havia estat víctima d'una temptativa de segrest per part del seu excompany, que té una ordre judicial d'allunyament. La dona va denunciar que rep contínuament assetjament per part d'ell i que temps enrere havia estat víctima d'un segrest i abusos per part de l'exparella. La Policia Local es va posar en contacte amb la Policia Local de l'Hospitalet de l'Infant per tal de localitzar l'individu, identificat com a I.E.K., de nacionalitat marroquina i que viu a l'Hospitalet de l'Infant. Finalment al voltant de les 11 del a nit, agents de la Policia Local de l'Hospitalet de l'Infant van localitzar  l'agressor i el van detenir. La Policia Local de Cambrils va procedir a la instrucció d'atestat per violència física i psíquica en l'àmbit de la llar i per trencament de condemna.

Comenta aquest article