Esports

Futbol sala

El Mediterrani fitxa Quim Manresa com a entrenador del primer equip

El nou míster formarà tàndem amb el fins ara entrenador de l'equip, Gabriel Mercado, que serà el segon entrenador i, de manera conjunta, seran els directors esportius de l'escola de futbol sala del club

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge d'un partit del Mediterrani disputat el passat mes de maig
Imatge d'un partit del Mediterrani disputat el passat mes de maig | Lluís Rovira i Barenys

El CFS Mediterrani ha fitxat Quim Manresa com a nou entrenador del primer equip del club. El fins aquesta darrera temporada entrenador de l'equip, Gabriel Mercado, ja havia anunciat la seva renúncia a seguir després d'haver ocupat la banqueta de l'equip les darreres quatre temporades. Dins el període en el que s'ha buscat un nou míster, finalment, Quim Manresa ha acceptat el repte de fer-se càrrec de l'equip i Gabriel Mercado s'ha compromès a ser el segon entrenador. A banda, tots dos seran els directors esportius de l'escola de futbol sala del Mediterrani. Tal com va explicar Gabriel Mercado a revistacambrils.cat, "volem fer una bona formació de base per fer créixer el club i tenir més gent de casa de cara al primer equip. Volem fer un bon treball de base, categoria per categoria. Aquest és el nostre objectiu". En aquest sentit, a més, el Mediterrani s'ha posat en contacte amb el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i amb l'escola la Bòbila per tal que des d'aquests centres escolars s'ofereixi la possibilitat de fer futbol sala com a activitat extraescolar i de cara als xiquets i xiquetes de P5 i 1er de Primària.

Quim Manresa, nou entrenador del Mediterrani

Per la seva part, el reusenc Quim Manresa coneix bé el futbol sala cambrilenc ja que ha estat jugador i entrenador del CFS Laguna. També ha estat entrenador del FS Salou, a la Segona B. L'organigrama tècnic es completa amb Lucio Novillo com a coordinador base des de babis fins a infantils i Mario Sena, com a coordinador de base dels equips cadets i juvenils. En aquest moment el Mediterrani disposa d'un centenar de jugadors dels equips de base a part dels components dels equips sub-23 i sènior. El club té jugadors de categories babis i prebenjamins, un equip de benjamins, un d'alevins, dos d'infantils, dos de cadets i dos juvenils, a més del sub-23 i l'amateur.

Mateixa plantilla i incorporació de tres joves jugadors del club

El CFS Mediterrani jugarà, un any més, a la Divisió d'Honor Catalana i de cara a la temporada 2021-2022 compta amb els mateixos jugadors que l'any passat a més de la incorporació de tres jugadors procedents de l'equip sub-23. L'equip va iniciar els entrenaments el passat 23 d'agost i començarà la competició de lliga el primer cap de setmana d'octubre, a casa, davant la Sénia.

D'altra banda, el Mediterrani també se subscriu a la queixa feta pública pel CB Cambrils en el sentit que Cambrils necessita un nou pavelló esportiu ja que la capacitat de les actuals instal·lacions esportives no permet encabir els equips dels diferents clubs cambrilencs.

Comenta aquest article