Informació general

Ajudes

L'Ajuntament obre la convocatòria d'ajuts per a llibres i material escolar

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'uns llibres de text
Imatge d'arxiu d'uns llibres de text | Lluís Rovira i Barenys

L’Ajuntament de Cambrils ha fixat les bases de la convocatòria per subvencionar llibres i material escolar per a alumnes matriculats a centres educatius del municipi en fase d’educació infantil, primària i secundària obligatòria (ESO). Les persones interessades poden presentar sol·licituds fins a un màxim de 150 euros per alumne a partir del 6 de setembre. 

L’Ajuntament ha previst una dotació total de 52.000 euros per ajudar a pares, mares i tutors legals d’alumnes que es troben en situació de vulnerabilitat i que reuneixen els requisits generals i específics que detallen les bases. Així, a més de tenir empadronat i escolaritzat l’alumne al municipi, els ingressos per unitat familiar no poden superar determinats llindars.  L’any passat es van beneficiar d’aquest ajut 397 persones amb una dotació econòmica individual de 150 euros per beneficiari.  

Es poden consultar les bases de la convocatòria en aquest enllaç.     

Per poder accedir a la convocatòria serà imprescindible presentar les factures originals de la despesa realitzada en concepte de llibres i material escolar pel curs 2021-2022. Han d’estar degudament signades i segellades, i hi ha de constar el nom, cognoms i NIF del sol·licitant i el nom de l’alumne beneficiari.  

 Les sol·licituds es poden presentar de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) demanant cita prèvia al telèfon 977 794 579. Si el tràmit es vol fer de forma telemàtica, es pot demanar suport al telèfon 977 900 354 de 8.00 a 20.00 o bé a oac360@cambrils.cat. És important adjuntar i signar tota la documentació que requereixen les bases.  

 

Comenta aquest article