Informació general

Successos

La direcció de l'hotel Rovira aclareix que no ha estat aquest l'establiment afectat pel robatori del passat diumenge

En la notícia s'explicava que la Policia Local havia detingut un home de 22 anys per cometre "diversos robatoris amb força en un hotel de la Rambla del Regueral"

Per Redacció

Vehicle de la Policia Local
Vehicle de la Policia Local | Cedida

L'hotel Rovira, situat a la Rambla del Regueral, ha volgut precisar que no ha estat aquest establiment el que s'ha vist afectat pels robatoris amb força que van succeir aquest passat diumenge 22 d'agost. Des de la direcció de l'hotel ho han volgut aclarir ja que, segons han explicat a revistacambrils.cat, hi ha hagut molta gent que els ha trucat mostrant la seva preocupació davant aquesta notícia del robatori amb força, apareguda ahir a revistacambrils.cat, en la que en cap moment s'esmentava el nom de cap establiment.

En la notícia s'explicava que la Policia Local havia detingut un home de 22 anys per cometre "diversos robatoris amb força en un hotel de la Rambla del Regueral". L'home hauria entrat en tres de les habitacions de l'hotel, cap a les 4 de la matinada d'aquest passat diumenge 22 d'agost, on hi hauria entrat escalant per la façana. Els agents de la Policia van localitzar a l'autor dels fets a tres quarts de cinc de la matinada al Vial del Cavet, a l'alçada del Molí de la Torre. El van detenir i es van instruir diligències per robatoris amb força.

Comenta aquest article