Esports

Bàsquet

El CB Cambrils es posa en marxa, avui, amb un total de 15 equips

Des del CB Cambrils es reclamen "més instal·lacions esportives en condicions" i denuncien que l'Ajuntament "no té cap model esportiu per a Cambrils"

Per Redacció

Imatge del darrer partit disputat pel sènior masculí just abans de l'inici de la pandèmia, el diumenge 8 de març de 2020, davant l'AB Vendrell
Imatge del darrer partit disputat pel sènior masculí just abans de l'inici de la pandèmia, el diumenge 8 de març de 2020, davant l'AB Vendrell | Berta Ruiz

El CB Cambrils es posa en marxa aquesta tarda amb la totalitat dels equips que disposa i que aquest any en seran 15, 7 equips femenins i 8 de masculins. D'aquesta manera el club cambrilenc disposarà de tota l'escala de categories tant en masculí com en femení amb 3 equips Alevins, 3 preinfantils, 2 infantils, 3 cadets, 2 júniors i 2 sèniors. A l'espera que comenci l'escola de bàsquet (mes d'octubre) on segur s'incrementarà amb més equips en les categories Babys, Prebenjamí i Benjamí a les escoles Vidal i Barraquer, la Bòbila, Guillem Fortuny, Escola Cambrils, Mas Clariana i aquest any a l'escola Santa Caterina de Vinyols i els Arcs que ha confiat en el CB Cambrils per poder gestionar el bàsquet.

Des del club s'agraeix que les famílies continuïn confiant en el projecte esportiu que ofereix el CB Cambrils i confien que sigui un any més “tranquil” quan a COVID, "comencem igual que vam acabar la temporada, sense poder utilitzar els vestidors, ús de mascareta a l’entrada i sortida, gel hidroalcohòlic i temperatura a l’entrada."

Equips sèniors, es mantenen els blocs de fa dos anys

Els equips sèniors mantenen les categories de fa dos temporades ja que cal recordar que tant el masculí com el femení l'any passat no van participar en les seves lligues degut a la pandèmia.

El sènior masculí disputarà la competició de 3era catalana i inicia el campionat el proper 26 de setembre a casa contra el CB Salou. Continua dirigint l'equip l'Òscar Lázaro i es manté el bloc amb dues baixes confirmades que són Marc Torrente, jugador sortit de la base i que ha passat per totes les categories però que continuarà al club com a entrenador i Pablo Fernàndez. En l'apartat d'altes s'incorporen a l'equip  Raúl Martínez i Pau Escrivà que pugen del sots-25, així com Guillem Álvarez que torna a l’equip. A banda, s'espera algun altre fitxatge que es pugui presentar ben aviat.

Pel que fa a l'equip sènior femení jugarà en la lliga territorial i encara està a l'espera del calendari. Iniciarà la lliga el proper 3 d'octubre amb la resta dels equips del club i l'entrenador continua un any més Francesc Aixalà. L'equip perd a Mar Andreu després de 8 temporades al club i Patricia Fernàndez. Pel que fa a les altes també estem s'està a l’espera de poder presentar-les ben aviat.

El CB Cambrils denuncia una manca d'instal·lacions esportives

Des del CB Cambrils es reclamen "més instal·lacions esportives en condicions". Aquest any el club ha habilitat una pista exterior amb molt esforç de treball i sobretot econòmic per poder encabir tots els equips. Des del CB Cambrils s'ha manifestat que "totes les entitats esportives que fem ús de les instal·lacions esportives municipals portem molts anys demanant un nou pavelló ja que anem creixent cada any més i fent la feina ben feta. Per part de l'ajuntament (de tots els colors polítics) no té cap model esportiu per a Cambrils. Només cal mirar els últims anys amb oportunitats perdudes com el centre de tecnificació esportiu que va anar a parar a Amposta, jocs del Mediterrani on no s'ha obtingut cap benefici amb infraestructures i la deixadesa de les instal·lacions esportives actuals".

Des del CB Cambrils també es vol fer constar que "portem quatre anys de converses amb l'Ajuntament i l'Àrea d'Esports amb voluntat de millora només de paraula per part de l'ajuntament i a dia d'avui encara no tenen clar on ubicar un futur pavelló nou i les millores de les instal·lacions existents consisteixen en arranjament del paviment d'unes instal·lacions de 30 anys d'antiguitat. Totes les entitats esportives estem afectades i reclamem a part de la millora en instal·lacions, quin model esportiu es pretén per Cambrils."

Comenta aquest article