Esports

Futbol

El Cambrils Unió guanya al juvenil B de l'Espanyol en el segon test de pretemporada

Després de dues setmanes de entrenament, el Cambrils Unió va disputar el seu segon partit amistós de pretemporada davant el Juvenil Nacional B de l'Espanyol, ahir al matí, a l'estadi municipal

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió i el juvenil B de l'Espanyol van jugar, ahir al matí, a l'estadi municipal
El Cambrils Unió i el juvenil B de l'Espanyol van jugar, ahir al matí, a l'estadi municipal | Ferran Tuset

Amistós de pretemporada

Cambrils Unió 1- Juvenil Nacional B Espanyol 0

Gol: 1-0 m. 76 Palau (p.).
Alineació: Edgar, Roger Carrió, Dominguez, Roger Cunyat, Maxi, Sebas, Rubio, Eudald, Lladó, Miki i Ikaro.
També van jugar: Miranda, Ian, Menacho, Palau, Guacho, Agüero, Amin, Ariel, Brasileño, Ivan León.

Després de dues setmanes de entrenament, el Cambrils Unió va disputar el seu segon partit amistós de pretemporada davant el Juvenil Nacional B de l'Espanyol, ahir al matí, a l'estadi municipal.

Al primer temps, que acabaria sense gols, es van veure coses interessants per part dels dos equips. Al començament, l'Espanyol va sortir molt fort, però poc a poc les forces es van anivellar i ambdós conjunts van disposar de diverses ocasions de gol.
A la segona part tots dos conjunts van fer molts canvis, ja que disposaven de 21 jugadors l'equip local i de 22 jugadors l'equip visitant. Als set minuts de la represa el Cambrils Unió va estavellar la pilota al travesser en el que va ser l'ocasió més clara del partit.  Quan es jugava el minut 76  i després d'un centre a l'àrea visitant, Amin va controlar la pilota i quan anava a xutar a porteria, un defensa de l'Espanyol li va treure la pilota amb la mà. L'àrbitre va xiular penal que el va transformar Palau amb un tir alt que va arribar a tocar el travesser. Tan sols quatre minuts després, es va xiular un penal a favor de l'Espanyol, que va aturar el porter local.
 Un cop acabat el partit, el míster Jesús Benito comentava que " l'equip comença a tenir clara la filosofia que vull, i que és ser protagonistes amb la pilota, ser atrevits, i sobre tot jugar com a bloc a l'hora de atacar i de defensar. Hem jugat un partit de tu a tu, contra un bon juvenil, amb fases molt bones de circulació de pilota".

Comenta aquest article