Informació general

Es publiquen les bases per a l'elecció de les pubilles, damisel·les i els hereus del 2007

Per Redacció

Ja s'han publicat les bases per a l'elecció de la pubilla, les damisel·les i els hereus de Cambrils per a l'any 2007. Enguany també s'han publicat per primera vegada les bases per a l'elecció de l'hereu jove de Cambrils. Fins al moment només hi havia aquesta possibilitat a la categoria infantil, però aquest any la pubilla comptarà, en cas que hi hagin candidats, amb la seva parella.

Ambdós representaran el municipi en tots els actes i festes de caire tradicional com per exemple la inauguració de la Fira, la Festa de la Mare de Déu del Carme, la Festa Major de la Immaculada, la Commemoració del Setge o la Festa de la Mare de Déu del Camí.

Ja s'ha obert el període d'inscripcions per a optar als títols. En el cas dels joves, el termini finalitza el dia 10 de maig i per als infants el 17 de maig.

Els joves que es presentin hauran de superar unes proves de selecció on el jurat valorarà els coneixements de caràcter cultural, que comprendran des d'un petit qüestionari sobre temes d'actualitat passant per l'elaboració d'una redacció sobre temàtica d'actualitat i una entrevista personal amb el jurat. Les proves tindran lloc el 14 de maig a les 20 hores al Centre Cultural i el resultat es farà públic en el pregó de la Fira, el proper 27 de maig.

Els joves que surtin escollits rebran una sèrie de regals. En el cas de la pubilla i l'hereu, un val de 500 euros en vals de compra de la Unió de Botiguers, un cap de setmana per a dues persones a l'hotel Panorama Andorra, entrades per a Port Aventura, entrades per a l'Aquatònic del Termes Montbrió, entrades per al teatre i per al concert de la Fira.

Les pubilles rebran els mateixos regals que la pubilla i l'hereu, però el val de compra de la Unió de Botiguers serà de 250 euros.

Els requisits per participar en el concurs són tenir entre 16 i 22 anys, ser solter, dominar la llengua catalana, estar empadronat a Cambrils. En el cas de les noies, no haver estat escollides en anys anteriors.

Comenta aquest article