Informació general

Entitats

La Galera de Foc participa al Toc de Foc de la Festa Major de l'Hospitalet de l'Infant

Aquesta ha estat la primera i de moment l'única sortida d'enguany fora del municipi tant de la colla de diables Cagarrieres com de la seva bèstia de foc, la Galera de Foc

Per Redacció

Un moment de l'encesa de la Galera de Foc a l'Hospitalet de l'Infant
Un moment de l'encesa de la Galera de Foc a l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

El passat divendres dia 13 d’agost, la Galera de Foc, la bèstia de foc de la Colla de Diables Els Cagarrieres de Cambrils, va participar a la Festa Major de Sant Roc de l’Hospitalet de l’Infant, dins l'acte Toc de Foc. L’acte va consistir en dues enceses estàtiques, on juntament amb Lo Boc de Vandellós, el Cavallet de Mar d’Hospitalet de l’Infant i el drac de Terrassa, van fer unes petites demostracions de foc.

També es va donar molt de protagonisme als timbalers, que també van fer actuacions individuals de les colles convidades, juntament amb els timbalers de la Colla de Diables de Vila-seca. El públic, assentat a unes cadires i amb totes les mesures de seguretat, van poder gaudir durant una hora d’un espectacle de llums, foc i soroll. Aquesta ha estat la primera i de moment l'única sortida d'enguany fora del municipi tant de la colla de diables Cagarrieres com de la seva bèstia de foc, la Galera de Foc.

 

Comenta aquest article