Informació general

Atemptats

El PSC del Camp de Tarragona homenatja les víctimes en el quart aniversari dels atemptats de Cambrils i Barcelona

Una representació de la federació del PSC del Camp de Tarragona ha participat aquest matí a l’ofrena floral en record de les víctimes dels atemptats terroristes d’ara fa quatre anys

Per Redacció

L'ofrena floral amb els representants del PSC del Camp de Tarragona aquest matí
L'ofrena floral amb els representants del PSC del Camp de Tarragona aquest matí | Cedida

Una representació de la federació del PSC del Camp de Tarragona ha participat aquest matí a l’ofrena floral en record de les víctimes dels atemptats terroristes d’ara fa quatre anys a Cambrils i Barcelona.

La delegació socialista, entre les quals la portaveu del PSC a l’Ajuntament de Cambrils, Ana López, les diputades al Parlament Rosa Maria Ibarra i Dolors Carreras i la diputada al Congrés, Sandra Guaita, ha dipositat una corona de flors al memorial per la pau de Cambrils.

El secretari d’organització del PSC del Camp de Tarragona, David González, ha traslladat la solidaritat dels socialistes de les comarques tarragonines amb les víctimes i les seves famílies. Així mateix, ha tingut paraules de reconeixement pels membres dels cossos de seguretat i d’emergències que van actuar amb diligència durant aquella jornada tràgica.

“El record a les víctimes estarà sempre present en els nostres sentiments. Els i les socialistes volem remarcar també la resposta cívica impecable que va tenir la ciutadania, tant a Cambrils com al conjunt del país, sense sucumbir en cap moment a l’odi, que era el que pretenien els terroristes que van protagonitzar aquests atemptats tan repugnants”, ha afirmat David González.

“Hem de perseverar i seguir mantenint aquest compromís comptant amb els valors democràtics per aïllar totes les manifestacions de violència, intolerància i odi. En aquest empeny permanent és a on sempre ens trobaran als i les socialistes. Aquest és el millor homenatge que podem fer a les víctimes del terror i del fanatisme”, ha conclòs González.

Comenta aquest article