Informació general

Concentració

«Amnistia i independència»; la reivindicació de les Àvies i Avis que no s'atura

Poc més d'una trentena de persones, tres d'elles del País Basc i que es troben estiuejant a la nostra població, van participar ahir a la concentració de les Àvies i Avis a la plaça de la Vila

Per Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila
Les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Poc més d'una trentena de persones, tres d'elles del País Basc i que es troben estiuejant a la nostra població, van participar ahir a la concentració de les Àvies i Avis a la plaça de la Vila. La concentració d'ahir, coincidint en plena primera quinzena d'agost, va congregar força gent per la plaça que com cada estiu, acudeixen al mercadet ambulant dels dimecres. Una bona part d'aquests visitants d'estiu van seguir amb expectació l'evolució de la concentració, que va discórrer amb tota normalitat.

La portaveu de les Àvies i Avis va iniciar l'acte recordant l'objectiu de les trobades que fa el col·lectiu de manera periòdica i que és "per l'amnistia i la independència". Tot seguit es va començar amb el cant de l'Estaca a la que van seguir les consignes i els càntics habituals per tancar la matinal amb el cant dels Segadors i amb crits d'Independència.

Comenta aquest article