Esports

Futbol

El Cambrils Unió es posa en marxa

Ahir al vespre van començar els entrenaments dels equips amateurs, masculí i femení, així com el juvenil A de cara a afrontar la temporada 2021-2022

Per Lluís Rovira i Barenys

El míster, Jesús Benito, marcant el ritme del primer entrenament de la temporada, ahir al vespre
El míster, Jesús Benito, marcant el ritme del primer entrenament de la temporada, ahir al vespre | Lluís Rovira i Barenys

Els equips amateurs masculí i femení així com el juvenil A del Cambrils Unió van encetar, ahir a la tarda i vespre, els primers entrenaments de cara a la temporada 2021-2022. Una temporada en la que hi ha dipositades moltes esperances en tots tres equips així com amb la resta d'equips base del club. L'amateur masculí afronta una nova temporada a la Segona Catalana mentre que el femení, que aquesta darrera temporada va pujar de categoria, jugarà a la Primera Divisió. L'equip juvenil A afronta una nova temporada a la categoria Preferent amb un equip potent que promet una gran disputa del campionat.

L'amateur masculí, gairebé a punt

L'amateur masculí va iniciar els entrenaments amb els 16 jugadors amb els que ja es compta de cara a la propera temporada i de sis més que estan de prova. El nou míster, Jesús Benito, vol una plantilla de 18 jugadors i en cada partit de competició comptarà amb alguns jugadors del juvenil A que completaran les convocatòries. Els 16 jugadors de la plantilla són Ivan León, Edgar, Ramon Lladó, Ian Coit, Sergi Rubio, Antonio Domínguez, Ángel Menacho, Marc Benito, Miki Torondel, Pau Alberich, Maxi Recio, Eudald Recasens, Roger Cunyat, Roger Carrió, David Agüero i Palau.

La pretemporada

El Cambrils Unió disputarà el seu primer partit de pretemporada el dissabte 21 d'agost, a casa, davant l'Ampolla. L'endemà, el diumenge 22 d'agost, ho farà davant el juvenil de l'Espanyol. El dissabte 28 d'agost jugarà al camp del Vila-seca, equip del mateix grup de la primera fase de la Segona Catalana. El dissabte 4 de setembre el Cambrils Unió disputarà un triangular juntament amb l'Amposta i el Valls, a Amposta, i el dissabte 11 de setembre jugarà contra l'Escola Ebre, al seu camp. La setmana següent ja comença la competició de lliga i el Cambrils Unió s'estrena al camp de la Pobla de Mafumet B.

Comenta aquest article