Informació general

Successos

La Policia Local deté un home que havia comès robatoris a l'interior de vehicles

Per Redacció

Imatge d'un vehicle de la Policia Local davant de la parròquia de Santa Maria de Vilafortuny
Imatge d'un vehicle de la Policia Local davant de la parròquia de Santa Maria de Vilafortuny | Cedida (Twitter Policia Local)

La Policia Local de Cambrils va detenir un home el passat divendres dia 6 d'agost un home que havia comès diversos robatoris. La detenció es va produir al migdia després que, el mateix matí, diversos veïns denunciessin a la policia robatoris a l'interior dels seus vehicles, situats a l'Avinguda Diputació, a la urbanització Esquirols i a Vilafortuny. Els agents de la Policia Local van procedir a realitzar diversos serveis que van permetre localitzar el presumpte autor dels fets i detenir-lo a les 13.38 h.

L'home té 27 anys, és veí de Mataró i, durant la instrucció de diligències, amb la col·laboració de la Policia Local de Mont-Roig, es van poder aclarir altres delictes dels quals també n'és el presumpte autor. Alguns d'aquests fets els havia comès el dia 27 de juliol, al carrer Juan Sebastián Elcano i a la Rambla Jaume I de Cambrils. En total, se li van imputar un total de cinc robatoris amb força i un delicte continuat d'estafa.

Comenta aquest article