Informació general

Queixes

Queixes veïnals pel volum de la música d'algunes activitats esportives que s'imparteixen a l'exterior del Palau Municipal d'Esports

Les sessions esportives van acompanyades de música que, en diferents ocasions, ha generat les queixes d'alguns veïns propers a la zona

Per Berta Ruiz

Imatge del pavelló esportiu
Imatge del pavelló esportiu | Lluís Rovira i Barenys

D'ençà de la represa de les activitats esportives dirigides al Palau Municipal d'Esports, algunes d'aquestes es realitzen a l'exterior del pavelló –com és cas de l'spinning–, ubicant les bicicletes estàtiques a la part que toca a la riera d'Alforja. Les sessions esportives van acompanyades de música que, en diferents ocasions, ha generat les queixes d'alguns veïns propers a la zona pel seu elevat volum.

Al plenari del passat 26 de juliol, el regidor del PP –David Chatelain– va ser l'encarregat de transmetre aquestes queixes veïnals. Segons va dir, "algunes activitats del gimnàs continuen fent-se al carrer i la música ha tornat a posar-se amb un volum altíssim. Hi ha vídeos que circulen i així ho demostren. L'Ajuntament ha de fer complir les seves ordenances, però la institució també les ha de complir. Demano que es preguin les mesures necessàries per controlar el volum de la música en aquestes activitats".

Natàlia Pleguezuelos, regidora d'Esports: "Ja es van adoptar mesures, però en prenem nota"

La regidora d'Esports –Natàlia Pleguezuelos– va dir que recollien la queixa i que en prendrien nota al respecte. La regidora va comentar que, "aquest és un tema que ja s'ha parlat en diferents comissions i vaig explicar, personalment, les mesures que s'estaven adoptant. Es van capar els altaveus de música i es va modificar la ubicació i posició d'aquests altaveus perquè no ressonessin tant cap a fora. També hem fet les sonometries corresponents i està tot correcte; però, de totes maneres, en prenem nota d'aquest soroll que molesta alguns veïns i prendrem les mesures pertinents".

 

Comenta aquest article