Esports

El Club d'Atletisme Cambrils aconsegueix 9 medalles en els campionats territorials a l’aire lliure

Per Pere Ferrando

El passat cap de setmana es va disputar a Reus la 1a. jornada dels Campionats Territorials a l’Aire Lliure en les categories aleví, infantil i cadet, on hi van participar 16 atletes del Club Atletisme Cambrils que van assolir una magnífica estadística, un total de  9 medalles:  2 d’or, 6 d’argent i 1 de bronze

Les medalles d'or van ser per Silvia  Gutiérrez en la prova de javelina i per David Álvárez en la prova de perxa. Les medalles d'argent van ser per Judith Codorniu en la prova de perxa, Tània Borrero en la prova de martell, Anastasia Skrynnyk en la prova de 150 m. ll., Adrià Triviño en la prova de triple salt, Laura Gàmez en la prova de disc i Alba Mena en la d'alçada. La medalla de bronze va ser per Judith Codorniu en la prova de Javelina. 

En total, els atletes locals van assolir vora el 15% de les medalles en joc. A nivell territorial el Club Atletisme Cambrils és un dels capdavanters, compartint mèrits amb els atletes del Gimnàstic de Tarragona, Unió Atlètica Montsià i Club Atletisme Ascó. La competició en aquest apartat promet ser força interessant durant les 2 jornades que completen la totalitat de la competició.

2 rècords de Cambrils

Els atletes locals continuen en ratxa a l’hora de batre rècords de Cambrils. Sobretot les atletes cadets. En aquest cas els ha correspost a la Sílvia Gutiérrez, esmicolant el de 300 metres tanques i apropant-se a la mínima de participació als Campionats d’Espanya i a la Judith Codorniu, que igualava els rècords cadet i absolut del salt amb perxa que ella mateixa té. 

També es van aconseguir 10 marques mínimes per a participar als Campionats de Catalunya. Sílvia Gutiérrez, en els 300 metres tanques i en Javelina, Judith Codorniu en les proves de 300 metres tanques, perxa i javelina, Tània Borrero en la prova de martell, Iara Masguez i Anastasia Skrynnyk, en els 150 metres llisos, Adrià Triviño en el Triple Salt i Laura Gámez en la prova de disc.

Dins l’estadística també cal afegir que, a més de totes les marques esmentades, es van aconseguir 21 noves millores de marques personals i 14 d’aquestes van entrar dins el Rànquing TOP-10 de Tots els Temps. Aquest Rànquing  dóna cabuda a les 10 millors marques de cada prova i cada categoria des de la fundació del club.
Aquesta dada indica que, actualment, els atletes tenen un nivell físic i tècnic suficient com per pensar en que el nivell qualitatiu del rendiment esportiu mantindrà alt el llistó que ja fa anys estant mantenint les diferents generacions d’atletes.

Comenta aquest article