Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Subvencions

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant destinarà gairebé 90.000€ a les subvencions per als llibres de text

Les famílies interessades poden presentar les sol•licituds d’aquests ajuts fins al 31 d'octubre

Per Redacció

Imatge d'una nena llegint un llibre de text
Imatge d'una nena llegint un llibre de text | Cedida

Per donar suport a les famílies, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha posat en marxa el programa municipal de subvenció i reutilització de llibres de text per al curs 2021-2022. A aquest programa, adreçat als i les alumnes empadronades al municipi abans de l’1 de gener de 2021 que estudien als centres educatius de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, hi destinarà gairebé 90.000 euros.

Les famílies interessades a beneficiar-se d’aquest programa poden presentar les sol·licituds a les oficines municipals d’atenció ciutadana (OMAC), de manera presencial o a través d’Internet, de la Seu electrònica de l’Ajuntament. El termini per fer-ho finalitzarà el 31 d’octubre.

A aquelles que compleixin els requisits establerts a les bases, se’ls subvencionarà en un 50% o en un 75% el preu dels llibres de text, impresos i digitals, en funció dels anys que fa que estan empadronades al municipi; i se’ls facilitarà l’acollida al programa de reutilització de llibres de text impresos.

L’objectiu del programa de subvenció i reutilització de llibres de text per als centres públics d’ensenyament infantil, primari i secundari del municipi és ajudar econòmicament els pares i mares en la compra dels llibres de text del curs i, per una altra banda, fomentar entre els infants els valors de la responsabilitat i el respecte vers els companys, així com la cultura de l’aprofitament dels recursos. L’any passat, un total de 783 alumnes i alumnes van beneficiar-se d’aquest programa.

L’Ajuntament també subvenciona el transport a alumnes que cursen cicles formatius i modalitats de batxillerat en centres educatius públics de fora del municipi, si a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant no s’ofereixen aquests estudis; i dona ajuts a l’alumnat dels cursos de català i dels cursos d’adults, per pagar-ne la matrícula. D’aquestes altres línies de subvenció es van beneficiar el curs passat 35 estudiants.

Més informació a l'apartat d'Ensenyament de la pàgina web municipal: http://www.vandellos-hospitalet.cat/temes/ensenyament

Comenta aquest article