Esports

Vòlei platja

Les parelles Carrodeguas-Edwards i Kliokmanaite-Puri guanyen la prova del campionat de Catalunya de vòlei platja disputada a Cambrils

Per Redacció

Imatge d'un dels partits de semifinals del campionat disputat, ahir al migdia, a la platja del Regueral
Imatge d'un dels partits de semifinals del campionat disputat, ahir al migdia, a la platja del Regueral | Berta Ruiz

La platja del Regueral ha acollit, aquest cap de setmana, una prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour que organitza la Federació Catalana de Voleibol. Cambrils ha estat, un any més, un dels municipis de la costa catalana –juntament amb Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Torredembarra, Tarragona i Cunit– seu del campionat.  

La competició, disputada tant dissabte com diumenge, ha coronat com a campiones a les parelles formades per Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, en categoria masculina; i a Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en la categoria femenina. La setena prova del circuit ha estat marcada pel bon nivell de joc mostrat per totes les parelles; per la tempesta de dissabte al vespre –que va aturar precipitadament la primera jornada–, i el sol radiant d'ahir diumenge.

Elio Carrodeguas i Dexter Edwards han pujat al més alt del podi per tercera vegada aquesta temporada. La jove parella de jugadors del CV Sant Pere i Sant Pau han guanyat a Javi Monfort i Pablo Pérez en una final marcada per la màxima igualtat. El primer parcial ha estat pels catalans, mentre que els valencians han aconseguit forçar el tie break guanyant el segon. Al set de desempat ha dominat la parella Carrodeguas – Edwards que han començat guanyant per 5-0, una diferència que Monfort – Pérez no han aconseguit retallar.

Erika Kliokmanaite i Kadri Puri s'enduen el triomf en l'apartat femení

En categoria femenina, la dupla formada per Erika Kliokmanaite i Kadri Puri –que tornava a jugar juntes després de diverses setmanes–, ha tornat a mostrar la seva superioritat i s’han proclamat campiones per tercera vegada aquesta temporada. A la final femenina la lituana i l’estoniana han guanyat per 2-0 a la parella formada per Julia Bonet i Rebeca Fernández. Mentre el primer parcial l’han dominat les actuals campiones de Catalunya, el segon parcial ha estat molt més ajustat i s’ha decidit en els últims compassos.

El tercer calaix del podi en categoria masculina l’han ocupat Carlos Mora i Javi Naya, que fins ara sempre s’havien quedat a les portes de certificar una plaça al podi. En categoria femenina, el bronze ha estat per Nazaret Florian i Nuria Bouza. D’altra banda el premi ‘Parella Perfecta’ que atorga Vichy Catalana al millor jugador i a la millor jugadora del torneig ha estat per Carlos Mora i Erika Kliokmanaite.

A l’entrega de premis han assistit Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils; Natalia Pleguezuelos, regidora d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Cambrils; i, Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol. Aquesta setena prova del Vichy Catalan Volei Tour, que ha arribat a Cambrils un any més, i ja en van més de cinc, s’ha realitzat gràcies al conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament de Cambrils i la Federació Catalana de Voleibol. Una aposta de l’Ajuntament de Cambrils pel vòlei platja català que ha perdurat tot i la difícil situació provocada per la pandèmia de la covid-19.

Diferents imatges d'un dels partits disputats ahir al migdia

 

Comenta aquest article