Cultura

|

La força de la veu de Bonnie Tyler venç el mal temps

La cantant gal·lesa va aparèixer a l’escenari per iniciar el concert 50 minuts després de l’hora prevista ja que la pluja caiguda a la tarda i el vent que es va girar després van posar les notes de suspens abans del concert (CONTÉ GALERIA DE FOTOS)

Per Lluís Rovira i Barenys

Bonnie Tyler, ahir, a l'escenari del parc del Pinaret
Bonnie Tyler, ahir, a l'escenari del parc del Pinaret | Lluís Rovira i Barenys

Bonnie Tyler va protagonitzar el segon concert del Festival Internacional de Música de Cambrils, ahir a la nit, al recinte del parc del Pinaret. La cantant gal·lesa va aparèixer a l’escenari per iniciar el concert 50 minuts després de l’hora prevista. La pluja caiguda a la tarda- vespre va marcar l’abans del concert i va posar les notes de suspens a l’acte. Després de la pluja, les ratxes de vent que van bufar puntualment amb força van posar l’ai al cor als espectadors que esperaven pacientment l’inici de l’actuació.

L’aparició de la cantant a l’escenari, acompanyada de quatre músics, va suposar el punt d’inflexió. A partir d’aquí, el concert va fluir amb la veu tan característica de Bonnie Tyler que va anar desgranant els seus grans hits. I el públic no es va haver d’esperar gaire per sentir la cançó que la va fer més famosa, a finals de la dècada dels 70. “It’s a Heartache” va ser la tercera cançó del concert i tot d’una es van engegar centenars de telèfons mòbils per enregistrar el moment.

Bonnie Tyler, que aquest passat mes de juny ha complert els 70 anys, va mostrar la seva potent veu que va estar acompanyada del virtuosisme dels músics que l’acompanyaven. El públic va anar encenent els mòbils amb altres cançons mítiques de la cantant i grans èxits dels anys 80 com “Total eclipse of the heart” o bé "Holding out for a hero". Tyler també va oferir versions com ara “Simply the best”, de Tina Turner. Després de gairebé una hora i mitja de concert la cantant es va acomiadar el públic cambrilenc que en tot moment va mostrar una gran entrega.

Aquesta nit se celebra el tercer concert del Festival Internacional de Música, a les 22 h, que estarà protagonitzat pel grup Stay Homas.

Comenta aquest article

Galeries relacionades