Cultura

Música

Tot a punt perquè avui comenci la 46a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils

El FIMC s'inaugura avui amb l'actuació del grup El Pot Petit, i està organitzat per primera vegada per l'empresa Oceans of Fire

Per Redacció

Imatge de l'escenari del Festival Internacional de Música muntat al parc del Pinaret
Imatge de l'escenari del Festival Internacional de Música muntat al parc del Pinaret | Josep M. Ferrando

El Festival Internacional de Música torna a Cambrils després de la cancel·lació de l'any passat per la pandèmia de la Covid-19. El Parc del Pinaret ja és a punt per acollir els 10 concerts de la 46a edició del FIMC. En els darrers dies s'ha fet el muntatge de l'escenari i s'ha condicionat el recinte perquè el parc municipal es converteixi en un espai de cultura i música les properes dues setmanes. 

El grup infantil El Pot Petit donarà avui a les 20 h el tret de sortida a l'esdeveniment en una actuació que a principis del mes de juny ja va esgotar les entrades disponibles. Demà era el torn del raper Prok, però el seu concert s'ha reprogramat al diumenge 8 d'agost pel positiu de Covid-19 de l'artista. La nova edició del Festival Internacional de Música finalitza el proper 14 d'agost amb l'actuació De Pel·lícula! de l'Orquestra Simfònica del Vallès. D'aquesta manera, els concerts que configuren el FIMC d'enguany s'estendran durant més de 15 dies, especialment concentrats als caps de setmana.

Des de Oceans of Fire, l'empresa que organitza el Festival per primera vegada després que guanyés el procediment de l'Ajuntament per l'adjudicació de la gestió de l'esdeveniment, ha informat que se seguiran tots els protocols necessaris perquè els espectacles siguin segurs en el context de la pandèmia. Es requereix que tots els assistents als concerts portin mascareta FFP2 i no se la treguin en cap moment; en accedir al recinte, es mesurarà la temperatura corporal i hi haurà punts de dispensació de gel hidroalcohòlic. També s'haurà de mantenir la distància de seguretat d'1.5 m. i s'ubicaran cartells informatius de prevenció pel recorregut del recinte. 

 

Comenta aquest article