Informació general

Detencions

Detingut un veí de Cambrils per agredir la seva parella a la via pública a la zona del Regueral

Per Redacció

Una patrulla de Costes va ser l'encarregada de detenir l'home que havia agredit a la seva parella, a la via pública
Una patrulla de Costes va ser l'encarregada de detenir l'home que havia agredit a la seva parella, a la via pública | Cedida (Twitter Policia Local)
En aquesta darrera setmana, la Policia Local ha realitzat diferents intervencions i detencions en diferents successos. Ahir dimecres, cap a les dotze del migdia, la Patrulla de Costes va intervenir un home de 31 anys –veí de Cambrils– per generar problemes de desordre públic a la zona de l'Esquirol. A més, poc després cap a la una del migdia, va agredir la seva dona a la via pública –a l'alçada del Regueral–. L'home va ser detingut i els agents van instruir diligències.

Temptativa de robatori a un establiment del Barri Antic

Un dia abans, cap a les 3 de la matinada del passat dimarts 27 de juliol, dos homes per una temptativa de robatori en un establiment de restauració del Barri Antic. Els agents també van instruir diligències per desordres públics, atemptats i furts comesos en establiments comercials del barri del Port.

Detingut al barri de la Pallissa per lesions a familiars i desordre públic

D'altra banda, el dilluns al matí, agents de la Policia Local van sorprendre un home quan estava sostraient una bicicleta de l'interior d'un habitatge de la zona de Cambrils Mediterrani. L'individu va ser detingut. Finalment, uns dies abans, dissabte 24 de juliol a la tarda, la Policia Local va detenir un jove al barri de la Pallissa per lesions a familiars, desordre públic i atemptat.

Comenta aquest article