Societat

La PLIC presenta davant un nombrós públic la seva cançó Suma't del cantautor Xaviss

Per Lluís Rovira i Barenys



El cantautor Xaviss va cantar la cançó de la PLIC Suma't i va oferir una mostra del seu repertori
El pub Bulevar es va omplir ahir a la nit per a la presentació en directe de la cançó de la PLIC, Suma't en un acte de caire clarament lúdic. Primer que tot, el cap de llista d'aquesta formació, Xavier Martí, va agrair públicament als assistents la seva presència. En un breu parlament, Martí va dir que en aquests quatre anys d'estar a l'oposició la PLIC "ha intentat portar la veu del poble a l'Ajuntament. Jo crec que ho hem aconseguit amb escreix". Xavier Martí també va fer esment de com s'havia confeccionat el programa electoral de la PLIC, "el nostre programa electoral neix de les reunions que s'han anat fent des del mes de gener. Hem fet 104 reunions amb associacions de veïns, amb entitats tan culturals, com esportives, per tal de que d'aquestes inquietuds sortissin al programa de la PLIC. Nosaltres no volíem presentar un programa nostre sinò que volíem transmetre a tota la ciutadania aquest programa que és seu, que recull les veritables necessitats que té avui Cambrils"

A continuació el candidat de la PLIC va presentar a Xaviss com una persona que ha col·laborat amb la PLIC en tot moment i de manera desinteressada, "li vam encarregar el projecte de que ens preparés una música amb uns missatges específics que la PLIC ha anat llençant des de que es va presentar la primera vegada a unes eleccions i que hem anat transmetent durant aquests quatre anys d'estar a l'oposició. Frases com la teva veu és el nostre compromís, treballem junts per a Cambrils,... i en aquests moments el que és el lema principal de la nostra campanya, Suma't".

Tot seguit, el cantautor Xaviss va encetar la seva actuació amb la cançó Suma't, a la que van seguir unes quantes peces més del seu repertori.

Comenta aquest article