Societat

Turisme

Quatre noves propostes per descobrir aquest estiu el Paisatge dels Genis a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre

El Paisatge dels Genis convida a gaudir de la seva oferta mitjançant quatre propostes pensades per a amants de la gastronomia; per als que viatgen en família; per als amants de la natura i per als que busquen la inspiració

Per Redacció

Imatge del Museu Picasso d'Horta de Sant Joan
Imatge del Museu Picasso d'Horta de Sant Joan | Cedida (Wisconsin)

El Paisatge dels Genis convida, aquest estiu, a gaudir de la seva oferta turística amb el vehicle propi i mitjançant quatre noves propostes pensades per a foodies amants de la gastronomia; per als que viatgen en família; per als amants de la natura i l’aventura i per als que busquen la inspiració. Aquesta proposta de touring, és a dir, per recórrer en cotxe, planteja quatre itineraris, cadascun amb quatre etapes, per fer per lliure la Ruta del Paisatge dels Genis i descobrir els llocs i la gastronomia que van inspirar Gaudí, Miró, Casals i Picasso a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

La Ruta del Paisatge dels Genis, amb una distància total des del Vendrell fins a Horta de Sant Joan de 143 kilòmetres, té l’objectiu de donar a conèixer i visitar les destinacions que conformen el Paisatge dels Genis i que es corresponen amb quatre municipis de les comarques del sud de Catalunya que van inspirar aquests quatre genis universals: Reus, Mont-roig del Camp, Horta de Sant Joan i el Vendrell. La proposta de touring és per carretera, fent nit en càmpings vora al mar o en cases rurals situades en entorns rurals privilegiats.

Cada etapa inclou una visita al museu dedicat a cada geni

Cada etapa inclou la visita al museu dedicat al geni que va viure o passar llargues etapes en el municipi i que és el “Km 0” de l’etapa, així com diferents propostes d’art, natura, gastronomia i inspiració amb visites i activitats programades del 15 de juliol al 15 de setembre. El touring del Paisatge dels Genis es presenta com una experiència transformadora per a famílies, amics i parelles per explorar i descobrir destinacions properes completament per lliure i amb un rerefons cultural i creatiu, sense aglomeracions i amb contacte amb la natura.

Per donar a conèixer la proposta, el Paisatge dels Genis engega una campanya promocional online i radiofònica per al turisme de proximitat que estarà activa fins a principis de setembre amb diferents missatges que conviden al visitant amb l’eslògan "Sigues lliure... viatja com els Genis".

Sobre El Paisatge dels Genis

La Ruta del Paisatge dels Genis compta amb cinc centres culturals, el Gaudí Centre a Reus, el Mas Miró a Mont-roig, la Casa Nadiua i el Museu Pau Casals al Vendrell, i el Centre Picasso a Horta de Sant Joan, que posen en valor i expliquen la vinculació d’aquests genis universals amb els paisatges de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre que van marcar la seva vida i la seva obra, i en van ser font d’inspiració. L’Oficina Tècnica del Paisatge dels Genis, que compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i dels ajuntaments i patronats de turisme dels municipis que formen part de la ruta, és gestionada pel Departament d’Innovació Turística del centre tecnològic Eurecat. Més informació a https://elpaisatgedelsgenis.cat

Comenta aquest article