Cultura

Música

El concert de Prok del Festival Internacional de Música de Cambrils s'ajorna al 8 d'agost

Les entrades adquirides també seran vàlides per aquesta nova data, reprogramada a causa del positiu de Covid-19 de l'artista granadí

Per Redacció

Cartell del concert de Prok al Festival Internacional de Música de Cambrils, amb l'antiga data
Cartell del concert de Prok al Festival Internacional de Música de Cambrils, amb l'antiga data | Cedida (FIMC)

L'actuació de Prok al Festival Internacional de Música de Cambrils es reprograma a diumenge 8 d'agost a les 22 h. L'artista granadí havia d'actuar-hi, segons la programació, el proper divendres 30 de juliol, en el que havia de ser el segon concert de la 46a edició del festival.

El mateix intèrpret ha anunciat a les seves xarxes socials que ha resultat positiu de COVID-19, motiu pel qual es veu obligat a cancel·lar o ajornar diversos concerts de la gira, per tal de curar-se i complir amb el període de quarentena obligatòria.

Les entrades ja adquirides per al Festival de Cambrils seran vàlides per a la nova data. En cas de voler sol·licitar la devolució de l'import, les persones interessades es poden dirigir al punt de venda on les van comprar: quiosc de Turisme de Cambrils (pl. dels Carabiners, davant del Club Nàutic, a la Rambla Jaume I, cantonada amb Av. Diputació) o a través de https://festival-cambrils.megaentradas.com/.

Comenta aquest article