Informació general

Donació de sang

El Casal Municipal de la Gent Gran acull una nova campanya de donació de sang sota el lema «Viu i fes viure»

Per Redacció

Imatge de la campanya de donació de sang, el passat divendres a la tarda, al Casal Municipal de la Gent Gran
Imatge de la campanya de donació de sang, el passat divendres a la tarda, al Casal Municipal de la Gent Gran | Berta Ruiz

El Casal Municipal de la Gent Gran va acollir, el passat dijous i divendres, una nova campanya de donació de sang sota el lema "Viu i fes viure", per tal de recordar que durant l'estiu i les vacances els pacients continuen necessitant donacions de sang per als seus tractaments. De fet, es calcula que entre juliol i agost caldran 40.000 donacions de sang per poder atendre els malalts als hospitals. Les transfusions han pujat un 10% respecte a l’estiu de 2019 i per això calen més donacions per garantir els tractaments.  A més, a l’estiu, les donacions de sang baixen un 30%, ja que alterem les rutines i no hi pensem.

Per a les persones que van acudir a donar sang, el Banc de Sang i Teixits va lliurar com a obsequi una bossa d'estiu i un quadernet d'activitats per a adults, elaborat en col·laboració amb Blackie Books. Aquest any, l’editorial s’ha sumat a la causa de la donació de sang i ha preparat una petita versió, especial per als donants.

 

 

 

Comenta aquest article