Esports

Cursa

El Club Montepenarubia Costa Daurada organitzarà, el 4 de setembre, la 2a Milla Urbana solidària #Pelsvalents

Per Redacció

Cartell de la 2a Milla Urbana solidària #Pelsvalents
Cartell de la 2a Milla Urbana solidària #Pelsvalents | Cedida
El Club Montepenarubia Costa Daurada organitzarà –juntament amb el departament d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils– la 2a Milla Urbana que, en aquesta ocasió, serà 100% solidària contra el càncer infantil. Tots els fons que es recaptin es donaran a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona en el marc de la campanya #Pelsvalents. La cursa, que tindrà lloc el 4 de setembre, es disputarà a la urbanització del Molí de la Torre, amb sortida des del carrer d'Artur Martorell.
 
Les curses infantils s'iniciaran a les 19 hores i s'establiran diferents categories i distàncies: els xiquets de 3 a 5 anys hauran de recórrer 200 metres; els de 6 a 9 anys hauran de córrer 500 metres, mentre que els xiquets d'entre 9 i 15 anys hauran de superar un tram de 800 metres. La prova de la milla absoluta –a partir de 16 anys d'edat– tindrà un recorregut de 1.609 metres –dos tombs al circuit–. La sortida en la categoria masculina es farà a les 19.30 hores, mentre que la femenina es farà a les 19.50 hores. Per participar a la prova caldrà disposar de dorsal i portar-lo en un lloc ben visible.
El preu de la inscripció per a les curses infantils és d'un euro; mentre que el preu per a la categoria absoluta és de 8 euros (amb samarreta). A banda de poder col·laborar en la causa participant en la cursa, també es podran fer aportacions econòmiques d'un euro, 5 euros o 10 euros.
 
Per a més informació i per a la inscripció a la prova es pot consultar la següent pàgina web:

Comenta aquest article