Atletisme

L'atleta cambrilenca Emma Taggi queda en l'11a posició dels 3.000 metres llisos al Campionat d'Espanya S-16

Taggi va participar a la cursa dels 3.000 m. llisos de la competició que va tenir lloc el cap de setmana passat a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Lleida

L'Emma Taggi en un moment de la cursa dels 3.000 m. llisos al Campionat d'Espanya S-16 | Cedida (Miquel Merino)

El Campionat d'Espanya S-16 d'Atletisme a l'aire lliure es va disputar el passat cap de setmana a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Lleida. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per l'Emma Taggi als 3.000 m. llisos.

El començament de la cursa va estar marcat per un ritme molt fort. Massa exigent per a les possibilitats de l'Emma, que es va quedar en un segon grup lluitant amb atletes d'un nivell semblant al seu. Al final de la cursa, l'Emma acabava en 11a posició. La marca de 11'16"62 va ser d'un nivell inferior a l'habitual per ella degut a la forta calor que va perjudicar tant el seu rendiment com el de la resta de les atletes.

L'Emma es troba en el primer any de la categoria. L'experiència que ha assolit enguany en campionats estatals, tant el de pista coberta com el de l'aire lliure, s'ha de traduir en millors resultats de cara a la propera temporada.

El proper cap de setmana és el torn de la seva germana. La Maria Taggi competirà al Campionat d'Espanya S-18 que es disputarà a Huelva.