Societat

Mare de Déu del Carme

La missa en honor a la patrona dels pescadors centra la diada de la Mare de Déu del Carme

L'església parroquial de Sant Pere va acollir, ahir a la tarda, la missa en honor a la Mare de Déu del Carme i l'ofrena floral, on hi van acudir una representació política del consistori cambrilenc així com del pubillatge

Per Berta Ruiz

Imatge de la missa en honor a la Mare de Déu del Carme, ahir a la tarda, a l'església parroquial de Sant Pere
Imatge de la missa en honor a la Mare de Déu del Carme, ahir a la tarda, a l'església parroquial de Sant Pere | Cedida

Ahir 16 de juliol, diada de la Mare de Déu del Carme no hi va haver –per segon any consecutiu– la tradicional processó per terra i per mar en honor a la patrona dels pescadors. Així es va decidir per part de l'Ajuntament de Cambrils i de les diferents entitats que organitzen la festa, perquè encara no es permeten fer actes itinerants ni processons i, menys encara, amb l'increment de contagis de la covid-19 que s'està produint en les darreres setmanes.

Així doncs, a les 19 hores de la tarda, es va fer la missa en honor a la Mare de Déu del Carme a l'església parroquial de Sant Pere. Hi van acudir l'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza–, la regidora de Cultura i Festes –Cinta Ballesté– i els tinents d'alcalde Lluís Abella i Oliver Klein, així com d'altres regidors de l'equip de govern municipal com Jaume Gila, Marta Borràs, Alejandro Garcia i Hèléne Arcelin. També hi va ser present el president de la Confraria de Pescadors de Cambrils –Siscu Gil– i el jutge de Pau –Joan Pedrell–. Una representació del pubillatge femení cambrilenc també va acudir a l'acte religiós i a la posterior ofrena floral que es va fer a la imatge de la Mare de Déu del Carme.

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades