Societat

Festa

Diada de la Mare de Déu del Carme, avui, amb missa en honor a la patrona dels pescadors i ballada de sardanes

Per Redacció

Guillem Anguera Quartet actuarà el proper diumenge a les 20 hores, al parc del Pescador
Guillem Anguera Quartet actuarà el proper diumenge a les 20 hores, al parc del Pescador | Cedida

Avui, 16 de juliol, diada de la Mare de Déu del Carme, no hi haurà –per segon any consecutiu– la tradicional processó per terra i per mar en honor a la patrona dels pescadors. Així es va decidir per part de l'Ajuntament de Cambrils i de les diferents entitats que organitzen la festa, perquè encara no es permeten fer actes itinerants ni processons i, menys encara, amb l'increment de contagis de la covid-19 que s'està produint en les darreres setmanes.

Aquesta tarda, a les 19 hores, hi haurà la missa en honor a la Mare de Déu del Carme a la parròquia de Sant Pere. Posteriorment, a les 20 hores, es farà la ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove i els Amics de la Sardana de Cambrils. Aquesta ballada serà la primera en format obert que es realitza des de que va començar la pandèmia, amb les mesures de seguretat corresponents.

Concert de Guillem Anguera Quartet, diumenge al parc del Pescador

Finalment, com a novetat, enguany Cambrils s’ha acollit al Festival de diatònic "Cap de Setmana Diatònic", que ja se celebra habitualment a Mont-Roig del Camp, i enguany també a Colldejou. Així, l’últim concert del festival serà el de Guillem Anguera Quartet, al Parc del Pescador, el diumenge 18 de juliol, a les 20 hores. L’entrada és gratuïta i es poden reservar al Centre Cultural de Cambrils (977369060 / centrecultural@cambrils.cat) indicant el nom i el telèfon. L’aforament serà limitat. 

Comenta aquest article