Cultura

Música

«Señorita Records», la nova discogràfica de música electrònica amb segell vila-secà

Per Redacció

Imatge del nou segell discogràfic
Imatge del nou segell discogràfic | Cedida

Neix a Vila-seca un segell discogràfic centrat en la música electrònica, impulsat pel productor DJego Silber. Sota el lema "posem els decibels en el teu cor", Señorita Records pretén unir artistes molt diversos i brindar el suport que necessiten per desenvolupar el seu talent, fomentant al màxim la seva formació i acompanyant-los a enriquir i consolidar la seva carrera artística.

DJego Silber va donar les seves primeres passes a la indústria musical amb tan sols 14 anys, tocant la guitarra elèctrica i el baix en diferents grups d'Alemanya, el seu país natal. Poc després, es va llançar a escriure els seus propis temes i va començar a destacar com a compositor, professió que el va portar a descobrir una de les seves grans passions: la música electrònica. En els últims 20 anys ha viscut viatjant entre Àsia i Espanya, i ha col·laborat amb diversos productors de gran renom de diferents estils musicals, demostrant la seva versatilitat. Finalment, DJego Silber va decidir complir el seu somni i crear el seu propi segell discogràfic, on es conjuguen els seus estils de música preferits.

I és que la discogràfica es caracteritza per comptar amb dos vessants musicals: Señorita Records White Edition, centrada en la música house, dance i pop dance, i Señorita Records Black Edition, enfocada a un so més club i electrònic. D'aquesta manera, artistes dins d'un gran espectre tenen cabuda en el segell, amb l'objectiu de brindar oportunitats als músics, cantants, productors i compositors d'un ampli ventall d'estils.

Tot i haver-se estrenat a principis de 2021, Señorita Records ja ha distribuït quatre temes, els quals compten amb al voltant de cent mil visites al seu canal deYoutube. A més, la discogràfica pretén ampliar pròximament el seu equip artístic, oferint una plataforma perquè artistes emergents puguin donar-se a conèixer.

Comenta aquest article