Esports

Nàutica

La base nàutica del Club Nàutic Cambrils té una gran acollida durant el seu primer cap de setmana d'activitat

La base d'activitats nàutiques ha obert aquest mes i, entre els esports nàutics que ofereix, la novetat d'enguany és BIG SUP

Per Redacció

Imatge de la nova Base Nàutica a la platja del Regueral
Imatge de la nova Base Nàutica a la platja del Regueral | Cedida

La base d'activitats nàutiques del Club Nàutic Cambrils s'ha posat en marxa aquest mes de juliol a la platja del Regueral després d’una remodelació de l’espai i una reestructuració de les activitats. Durant tot l’estiu oferirà múltiples opcions per gaudir de les activitats aquàtiques a peu de platja. Aquest any, la base està situada a la platja del Regueral, a tocar del vial del club. La nova ubicació suposa una millora de les instal·lacions i permet oferir més comoditat als usuaris i treballadors.

El primer cap de setmana a ple rendiment de la base nàutica s’ha pogut constatar la bona acollida de totes les activitats. La base ofereix la possibilitat d'iniciar-se en tot tipus d'esports aquàtics com el caiac, el windsurf, el paddle surf o la banana. Com a novetat, aquest estiu es pot practicar el BIG SUP, una modalitat de paddle surf amb capacitat de fins a set persones. Algunes activitats, com és el cas del Windsurf o SUP, es poden realitzar amb l'acompanyament d’un monitor experimentat.

La base nàutica del Club Nàutic Cambrils, que durant l’estiu es converteix en el punt neuràlgic de les activitats nàutiques d’oci a la localitat, està oberta de dilluns a diumenge fins al mes de setembre. L’horari d’activitats és de 9.30 a 13.30 h i de 15.30 a 19 h.

Comenta aquest article