Societat

Concurs

El concurs ScarQuiz, sobre coneixement local i musical, celebra la seva final

La competició, que va guanyar el cambrilenc Lluís Carol, es va organitzar des del bar musical Scarlett durant el confinament i va aplegar 125 participants en total

Per Maria Vidal

Els sis finalistes de ScarQuiz, ahir, amb els seus respectius premis
Els sis finalistes de ScarQuiz, ahir, amb els seus respectius premis | Cedida

ScarQuiz és una iniciativa del bar musical Scarlett que va començar a les xarxes socials de l'establiment durant el confinament, i es tracta d'un concurs de cultura musical i local per trobar al millor melòman cambrilenc de l'any. Ahir es va celebrar la final de la competició i posteriorment va tenir lloc l'entrega de premis. El títol "Scarlett Melòman de l'any 2021" el va guanyar el cambrilenc Lluís Carol, que va quedar en primera posició. El segon lloc va ser pel barceloní Nacho Cavanillas, i el tercer per la cambrilenca Mercè Clergas, mentre que en quarta posició va quedar el cambrilenc Jacob Pallarès. La reusenca Lourdes Solans i el lleidatà David Barranco van quedar empatats com a cinquè i sisè classificats.

En total, ScarQuiz va arribar a sumar 125 participants, que havien de respondre les 215 preguntes sobre Cambrils i coneixement musical que, durant dos mesos, cada dimarts i dijous els proposaven a les stories d'Instagram de Scarlett. "Es va fer durant la pandèmia per fidelitzar la clientela i compartir inquietud musical, com a punt de nexe i unió", comenta Tomàs Llusera, propietari de l'establiment Scarlett.

La final d'ahir, diumenge 11 de juliol, va tenir lloc a les 18.30 h al bar musical, situat al passeig La Salle. Hi van arribar els sis  millors participants, ja que prèviament s'havia celebrat la semifinal, amb 20 concursants. En l'última fase, els finalistes havien de respondre preguntes, de diferent valor cadascuna, sense cap ajuda externa i de manera individual. El guanyador va obtenir un disc d'or, mentre que es va repartir un disc de plata i un de bronze pel segon i tercer classificat, respectivament, però la resta de participants també van rebre altres obsequis.

A l'esdeveniment hi van assistir la regidora de Projecció Exterior i Turisme, Marta Borràs, el regidor de Promoció Econòmica, Participació i Cooperació, Oliver Klein, i el regidor d'Urbanisme, Obra Pública i Activitats, Enric Daza.

El presentador, Tomàs Llusera, amb els finalistes, en un moment de la prova final (Foto: Maria Vidal)

 

Comenta aquest article