Informació general

Turisme

Berta Cabré, presidenta de la FEHT: «Hem de transmetre missatges positius i de tranquil·litat als mercats europeus, el sector turístic de Tarragona necessita el turisme internacional»

El sector turístic de Tarragona analitza la situació actual amb la Confederació catalana i les administracions públiques

Per Redacció

Imatge de la trobada dels representants del sector turístic de Tarragona, a Salou
Imatge de la trobada dels representants del sector turístic de Tarragona, a Salou | Cedida

La Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), l'entitat que representa el 90% de les places d'allotjament turístic de la demarcació, s'ha reunit a Salou amb la junta de la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Catalunya, ConfeCat -la principal entitat catalana que defensa els interessos del sector hostaler i turístic català-i també amb representants de les administracions públiques com la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona o l'Ajuntament de Salou per tal d'analitzar la situació actual i determinar quines han de ser les prioritats per tal de reactivar el turisme i l'hostaleria.

En aquesta reunió celebrada a Salou, Berta Cabré, presidenta de la FEHT va compartir amb la resta de companys que el turisme "s'està trobant amb una nova onada de la pandèmia que està afectant la reputació internacional de la destinació, per això cal que tots transmetem missatges positius i de tranquil·litat. Som una destinació segura amb un ritme de vacunació altíssim. Tots els establiments ho hem treballat molt i la destinació també". Sobre el turisme internacional, Cabré ha assegurat que "darrerament estem notant que no arriben les reserves del mercat internacional que necessitem per reactivar el nostre sector".

A la reunió liderada per la FEHT hi han assistit: Marta Domènech, directora general de turisme de la Generalitat de Tarragona; Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils i vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona; Pere Granados, alcalde de Salou; Santiago García-Nieto, president de la ConfeCat, així com Berta Cabré, presidenta de la FEHT, acompanyada de representants de les associacions que en formen part com són l'Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l'Ebre; l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre; l'Associació d'Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l'Ebre i l'Associació d'Agències de Viatges Receptives de la Costa Daurada. A la reunió també hi han participat altres membres de la junta de la FEHT, així com empresaris turístics de Barcelona, Girona i Lleida.

Cabré ha manifestat el seu agraïment a tots els assistents a la reunió, "la demarcació de Tarragona ha tornat a demostrar la importància que té el sector turístic amb una reunió amb les principals administracions i representants dels empresaris de totes les demarcacions catalanes. Des de la FEHT, com sempre, seguirem treballant per impulsar el turisme i l'hostaleria al màxim nivell".

Comenta aquest article