Cultura

Patrimoni

El Museu d'Història de Cambrils rep la visita del coordinador de Xarxes de Museus de la Generalitat

Carles Padrós va conèixer de primera mà el Molí de les Tres Eres i l’antic Celler acompanyat de la regidora de Cultura Cinta Ballesté i el director del Museu d'Història, Gerard Martí

Per Redacció

Un moment de la visita al Museu Molí de les Tres Eres
Un moment de la visita al Museu Molí de les Tres Eres | Cedida

La regidora de Cultura i Festes de Cambrils, Cinta Ballesté, i el director del Museu d’Història, Gerard Martí, van rebre el passat dijous el coordinador de les Xarxes de Museus i dels Museus de Suport Territorial, Carles Padrós, acompanyat de la coordinadora de la Xarxa de Museus de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre, Georgina Coca.   

Els dos representants del Servei de Museus i Protecció de Béns Mobles de la Direcció General del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya van realitzar una visita tècnica amb l’objectiu de conèixer de primera mà  les principals instal·lacions museístiques cambrilenques. La regidora els va donar la benvinguda al Molí de les Tres Eres, que van poder visitar amb el guiatge del director del Museu. Posteriorment, es van desplaçar a l'antic Celler de Cambrils i van descobrir aquest edifici recentment adquirit per l'Ajuntament de Cambrils i adscrit al Museu d'Història de Cambrils.  

El Museu d’Història de Cambrils forma part de la xarxa territorial de museus de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre i també de la xarxa temàtica de Museus i Monuments de Catalunya. La visita s’emmarca dins de la represa dels lligams presencials entre institucions aliades.  

La regidora de Cultura Cinta Ballesté i el director del Museu d'Història Gerard Martí van rebre el coordinador de les Xarxes de Museus i dels Museus de Suport Territorial, Carles Padrós i la coordinadora de la Xarxa de Museus de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre, Georgina Coca

 

Comenta aquest article