Atletisme

Maria Taggi bat el rècord de Cambrils dels 800 m. llisos al Míting Internacional Ciutat de Barcelona

L'atleta cambrilenca va millorar la seva marca personal en una cursa d'alt nivell

Imatge de la cursa de l'atleta cambrilenca Maria Taggi
Imatge de la cursa de l'atleta cambrilenca Maria Taggi | Cedida

El dijous 1 de juliol es va disputar el Míting Internacional Ciutat de Barcelona a l'estadi d'atletisme Joan Serrahima. L'atleta del Club Atletisme Cambrils, Maria Taggi, va participar a la prova dels 800 m. llisos.

L'objectiu de l'atleta cambrilenca era millorar la seva marca personal, i ho va aconseguir parant el cronòmetre en un temps de 2'15''98. Amb aquest registre va batre el rècord de Cambrils, tant de la categoria S-18 com absolut, que tenia ella mateixa. Ho va fer amb un marge d'un segon i mig.

La marca anterior de l'atleta cambrilenca suposava ser marca mínima de participació al Campionat d'Europa S-18. Actualment, Maria Taggi té una marca mínima de participació al Campionat d'Espanya S-18 a les proves de 800, 1.500, 3.000 i 2.000 obstacles, una fita que no presenta cap atleta estatal.

El nivell de la cursa del Míting Internacional Ciutat de Barcelona era molt alt. Una de les participants era l'atleta de Banyoles Esther Guerrero, la millor migfondista catalana i estatal del moment, que participarà als Jocs Olímpics de Tokyo a la prova dels 1.500 m. llisos. També hi va prendre part la guanyadora del Campionat d'Espanya, el qual es va disputar el cap de setmana anterior.