Atletisme

Els atletes cambrilencs sumen quatre medalles al campionat de Catalunya s-10, s-12 i s-14

Noa Anton va aconseguir la medalla d'or als 60 metres tanques
Noa Anton va aconseguir la medalla d'or als 60 metres tanques | Cedida

El passat dissabte 27 de juny es va disputar la Fase Final del Campionat de Catalunya de les categories S-10, S-12 i S-14 a l'estadi d'atletisme d'Igualada. Per part del Club Atletisme Cambrils cinc van ser els atletes que van participar en aquesta jornada. El seu rendiment va ser excel·lent, assolint quatre medalles, cinc rècords de Cambrils i un rècord dels Campionats. A més, ho van fer amb un gran rendiment atlètic, acumulant nou millores de marca personal.

S-14 :

• ANNA DURAN DISC 19.52 m. MMP 6a

• ZOE DORADO 3.000 m.ll. 11'52"41 MMP 8a

Ambdues han seguit una progressió ascendent al llarg de la temporada, que ha culminat amb una posició de finalista a les seves proves respectives. A més, millorant les seves marques personals.

S-12 :

• NOA ANTÓN 60 m. tanques. 9"61 RCamp OR

60 m.ll. 8"45 RC OR

• ALBA GUIJARRO ALÇADA 1.37 m. BRONZE

LLARGADA 4.14 m. MMP 5a

Alba Guijarro en la prova de salt de llargada

L'actuació més destacada va anar a càrrec de les dues atletes d'aquesta categoria. La Noa ho va brodar, assolint dos títols de campiona de Catalunya. Tanmateix, a cadascuna de les 4 curses on va participar (semifinals i finals) anava millorant les seves marques personals que s'anaven traduint en Rècords de Cambrils. La millora va ser de vora 3 dècimes de segon a les dues proves. Una millora important tractant-se de proves de velocitat. El punt culminant va ser la consecució del Rècord dels Campionats a la prova dels 60 metres tanques.

Per altra banda, l'Alba Guijarro assolia la medalla de bronze a la prova de salt d'alçada. Les 3 atletes que van pujar al pòdium van saltar la mateixa alçada: 1.37 m. El fet d'haver fet més salts nuls a les rondes prèvies la va privar de pujar al calaix més alt. Al salt de llargada va fer marca personal, quedant en 5a posició, a 18 cm. del pòdium.

S-10 :

• DÍDAC LLORENTE ALÇADA 1.22 m. RC ARGENT

LLARGADA 3.17 m. 6è

En el primer any de pràctica d'atletisme, el Dídac Llorente, ha arrodonit una brillant temporada amb la medalla d'argent al salt d'alçada, batent el Rècord de Cambrils que ell mateix tenia per un marge de 4 cm.

Una dada excepcional a tenir en compte és que la Noa Anton als 60 m. llisos i 60 m. tanques i l'Alba Guijarro i el Dídac Llorente al salt d'alçada lideren el rànquing català de la seva especialitat i categoria. Una fita sense precedents a l'atletisme d'iniciació local.

Campionat de Catalunya s-16: dues posicions de finalista per a la representació local

Diumenge passat es va disputar la Fase Final del Campionat de Catalunya de la categoria S-16 a l'estadi d'atletisme de Lleida. Per part del Club Atletisme Cambrils tres van ser els atletes que van participar en aquesta jornada prèvia. La forta calor i el vent van afectar negativament al rendiment de les atletes. L'actuació més destacada va anar a càrrec de l'Emma Taggi, que va assolir el quart lloc a la prova dels 3.000 m. llisos