Societat

Fi de curs

L'AMPA de l'Escola de Música obsequia amb mascaretes amb il·lustració musical a tot el personal del centre

L'Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) ha finalitzat el curs amb els concerts de les agrupacions de vent i corda que es van celebrar aquesta setmana passada al Parc del Pinaret

Per Redacció

Francesc Sànchez, director de l'EMMC i Gisela Guerrero, membre de la junta de l'AMPA de l'EMMC
Francesc Sànchez, director de l'EMMC i Gisela Guerrero, membre de la junta de l'AMPA de l'EMMC | Cedida

L'Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) ha finalitzat el curs amb els concerts de les agrupacions de vent i corda que es van celebrar aquesta setmana passada al Parc del Pinaret. En un curs ple de dificultats provocades per la pandèmia, l'esforç del professorat i de l'alumnat ha fet possible acabar el curs amb bones condicions.
D'altra banda, l'AMPA de l'EMMC també ha volgut celebrar aquest final de curs, malgrat que enguany no s'hagi pogut fer encara el tradicional sopar. L'agraïment és per tot el personal de l'Escola de Música i l'esforç que han realitzat durant tot el curs.
L'AMPA també ha volgut agrair l'especial col·laboració de Mar Roca, al capdavant de l'establiment comercial ChicShop.cat, situat al Passeig Albert 7 , que ha volgut col·laborar, un any més, amb un obsequi per tot el personal, docent i no docent de l'EMMC. El regal van ser mascaretes sanitàries artesanes fetes amb un teixit que mostra una partitura musical.

 

Comenta aquest article