Esports

Trial

Cambrils, seu de la primera prova de la Copa Tarragona de Trial amb l'estrena del nou Bikepark (CONTÉ GALERIA)

La rebuda va ser molt bona, amb més de 60 ciclistes vinguts de tota Catalunya, País Valencià, Aragó i fins i tot del País Basc

Per Redacció

Un moment de la disputa de la Copa Trial a Cambrils
Un moment de la disputa de la Copa Trial a Cambrils | Berta Ruiz

Aquest diumenge 27 de juny es va estrenar la Copa Tarragona de Trial a Cambrils, amb l'afegit que s'estrenava el nou Bikepark Cambrils en competició –situat a la zona esportiva municipal–. Ja fa uns mesos que el Bikepark Cambrils funciona com escola de ciclisme –aquest estiu també ofereix un casal d'estiu–, però aquesta ha estat la primera competició que acull. 

La rebuda va ser molt bona, amb més de 60 ciclistes vinguts de tota Catalunya, País Valencià, Aragó i fins i tot del País Basc. Els participants van gaudir d'una prova accessible sobretot pels que s'inicien a l'esport. Tanmateix es va comptar amb la participació de pilots internacionals que van fer els circuits més complexos.
 
Els guanyadors de les diferents categories van ser: Gorka Merino en R2, Axel Méndez en R3, Miquel Bosch en Aleví, Hugo Tamame en Principiant, Biel Castaño en Open blau, Joan Sans en Open blanc, Roc Castillo en Open negre, i la participació de bastants Benjamins que recordem no tenen podi actualment per normativa.
 
Un gran dia de Trial amb la Copa Tarragona, que continuarà ja a l'octubre amb la prova del Catllar i el novembre a Gandesa. Aquest cap de setmana es disputarà el Campionat d'Espanya de Trial, el màxim nivell nacional, el dissabte 3 de juliol al Port de Torredembarra, cita important que servirà per formar la selecció espanyola per participar als mundials.

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades